Dobrý deň. Chcel by som Vás poprosiť o názor. Mám tu majstra ktorého každý na okolí chváli, starší pán, robil mi v celom dome dlažbu a kachličky. Dobra robota. Teraz som ho zavolal aby mi spravil terasu kde už bol betón a obrubníky nechane vyššie. Keďže povedal ze obrubníky nezrezeme nižšie keďže terén vedľa by bol možno časom vyššie ako podlaha tak nechal výšku obrubníkov a rozhodol ze na betón nalepí 5cm XPS a ze na to dá dlažbu do spádu po okrajoch aby keď tam na prší tak aby to stieklo. Chcel lepidlo Ceresit CM16 ktoré stojí 15.80€. Kúpil som ho a začal lepiť dlažbu, šiel od obrubníku cca 0,8-1cm lepidla išlo pod dlažbu a ako išiel vyššie aby bol spád tak niekde cca v strede som zistil ze už dáva skoro 3cm lepidla. Tak som mu hovoril ze sa z toho CM16 nedoplatim. A asi ani není dobrý nápad dávať tak na hrubo. Tak ci nie je iné riešenie. Tak povedal ze mam kúpiť 1cm XPS a nalepí to na 5cm. Kúpil som to, nalepil ale na niektorých miestach sa to odlepuje keďže je to hladký povrch. A aj tak ide cca 2.5cm cm16(+dlažba ma hrúbku 0.8cm) hore kde už je v rovine. Opýtal som sa ci to je tak ok a povedal ze kde to drží slabšie odreze a dá pod to ešte lepidlo a ze sa nemám báť keďže je tu spád tak tam sa voda nedostane ne zamrzne to atď. Opýtal som sa CHATGPT a povedal ze to takto nie je dobre. Majster povedal ze sa nemám báť a berie za to zodpovednost. Tak otázka je ci mam veriť umelej inteligencii alebo majstrovi? Takže pýtam aj Vás o názor. Prikladam fotky kde je ešte na začiatku iba 5cmXPS aby ste videli koľko sa položilo a potom aj fotky kde už je aj 1cm xps. Ďakujem vopred.
Príspevok bol zmazaný adminom.
@chinatech komu mal pomôcť tento koment? Keď takto budú ľudia komunikovať, vôbec by som sa nedivil, keby sa trend s komunikáciou AI zvyšoval. Prečo by som mal chcieť komunikovať s ľudmi čo ma iba hejtujú a vôbec, neprídu do diskusie pomôcť ale iba rypnuť si? Prosím, držme si slušnosť a úroveň. Niekedy je mlčať zlato