Pochodzna terasa na stlpoch

Pekny den, Planujeme k domu dodatocne dostavat pochodznu terasu, ktora bude sluzit aj ako pristresok nad auto. 6 na 4m, robotnici mi to takto napocitali za prace na 6 stlpov ocelovych 40na40cm. Je to dobra cena? Plus je nejaka ina moznost riesenia tohto statia terasy? A z coho by ste odporucali zabradlie? Vopred dakujem za odpovede: Terasa Murovacie práce DT - Stojky - 1ks/ 130 Betonážne práce DT - 1ks/ 130 Armovacie práce DT - 1ks/ 90 Osadenie I profilu + železnej konštrukcie - 1200 Lešenie prenájom - 1d/70 Osadenie drevenej podlahy - 350 Izolácia styrodur + sieťka lepidlo DT - 250
Odpovedať
Profilova fotka
Tak z tohoto kuká malér, ak sa tu ozve niekto, kto tomu porozumel, nechám si to vysvetliť. Ale aby som bol konkrétny, ak dáte teraz 500€ za nákres s materiálom, spočítate si cenu materiálu sám podľa cien okolo v obchodoch. A na prácu si dáte urobiť ponuku. Ale to, čo navrhujete, je už teraz drahšie o 50%, ako by bolo treba.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jan45:

Tak z tohoto kuká malér, ak sa tu ozve niekto, kt…
@jan45 uff, tak o 50% percent to ma teda dostalo... nomlen je problem s pracovnou silou a dobrymi recenziami na robotnikov...
Odpovedať
V tvojom pripade potrebujes tretiu - nezainteresovanu osobu (stavebny dozor/ architekt) a az potom zhanat tu pracovnu silu... Aby si sa dozvedela co potrebujes a nie co ti niekto chce dodat... Btw. tie ocelove stlpy su podla mna nepochopene, lebo to nemoze byt ani 40cm ani 40mm a podla mna su nacenene betonove stlpy v konecnej cene 130+130+90 za jeden... Ale zvlastne, ze tam nie je ziadny vykop... Druha moznost - spolahnut sa a nechat sa prekvapit... moze sa to aj takto podarit...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od popikaaa:

Pekny den, Planujeme k domu dodatocne dostavat po…
@popikaaa sám úplne všetko
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?