Od koho máte na terase Slnolamy?

Ahojte, ma niekto z Vas na terase slnolamy? Vedeli by ste poradit nejaku firmu? Dakujem
Odpovedať
1
2
Máte na mysli takéto niečo ?
Odpovedať
Ano ale nie z dreva
Odpovedať
@pemo83 z plasteníny? Chcelo by to napísať z čoho si to predstavuješ.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@tesarjozef Zdravim, tie slnolamy na fotkach ste robili Vy?
Odpovedať
Dobrý deň. Áno to je moja práca.
Odpovedať
@tesarjozef A mozem sa spytat, co by stal taky slnolam o rozmere 3x2 metre?
Odpovedať
Dobrý deň. Max šírku odporúčam 90 až 110 cm. Jeden slnolam cca 100 x 200 cm vyjde na 150 eur. Aj s náterom 2x lazúra (8 rokov ochrana).
Odpovedať
Profilova fotka
@tesarjozef dobrý deň pán Tesár,chcem sa opýtať,či by ste vedeli urobiť aj posuvné tieto clony (niečo ako posuvne okenice) ?
Odpovedať
@monika_weberova Dobrý deň. Áno vedel by som urobiť aj posuvné, ak máte na mysli v koľajničkách alebo závesné.
Odpovedať
Profilova fotka
@tesarjozef Dobrý deň. Robíte aj hliníkove slnolamy, alebo len drevene? Potrebujem urobiť posuvné slnolamy na terasu na otvory: 432x282cm a 245 x 282 cm a pevny slnolam na rozmer 96x 282 cm. Vedeli by ste mi urobiť ponuku?
Odpovedať
@andrej_sedlak Dobrý deň. Hliníkové slnolamy nerobím. Robím veci od dreva, také "NaChalupu".
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@tesarjozef Dobrý den je to este aktualne?? Ak ano este dodatocne sa chcem opytat ci taketo slnolamy su aj otocne. Chceli by sme to na terasu. vdaka
Odpovedať
@marcalo1986 Dobrý deň. Otočné slnolamy ešte nerobím. Sú vo fáze testovania. Na budúci rok.
Odpovedať
@tesarjozef dobry den, na tie drevo_slnolamy použivate makke ci tvrde drevo, ake konkretne ? Vdaka za odpoved.
Odpovedať
Profilova fotka
@tesarjozef ja mam záujem robíte takéto? Posuvné drevené cca 100x200cm
Odpovedať
@tesarjozef krásna práca... potrebovali by sme to v hliníkových rámoch kvôli väčším rozmerom, škoda, že s takým niečim nepracujete. Prípadne, šli by posuvné drevené slnolamy vyrobiť aj väčších rozmerov - na výšku 2, 6 m? ďakujem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@tesarjozef Dobrý deň, realizujete prace po celom SK?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
@iandrei zdravím, máte prosím vás niekto kontakt na tesara Jozefa ?
Odpovedať
Profilova fotka
zdravím, máte prosím vás niekto kontakt na tesara Jozefa ?
Odpovedať
Áno 😉 Verím, že budete rovnako spokojný ako my 0910 234 453
Odpovedať
Zdravím. Alebo máte záujem o hliníkové lamely ako je na obrázkoch?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od macko0205:

Zdravím. Alebo máte záujem o hliníkové lamely ako…
@macko0205 Dobry den, take hlinikove slnolamy (ako na vasich fotkach) hladam, viete mi dat kontakt kto to robi?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch

Odpoveď na príspevok od tesarjozef:

@marcalo1986 Dobrý deň. Otočné slnolamy ešte nero…
@tesarjozef Dobrý deň, prosím Vás, vidím, že táto diskusia je staršieho dáta, ale chcem sa spýtať, či robíte posuvné slnolamy? Ďakujem Krehák
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od peterkrehak1975:

@tesarjozef Dobrý deň, prosím Vás, vidím, že tát…
@peterkrehak1975 A tak čítať?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch

Odpoveď na príspevok od tesarjozef:

Dobrý deň. Max šírku odporúčam 90 až 110 cm. Jede…
@tesarjozef dobry den, preco odporucate max sirku 110cm? Co sa stane ak bude sirka 200cm a vyska 280cm? Robite uz aj otocne slnolamy?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jozik123:

@tesarjozef dobry den, preco odporucate max sirku…
@jozik123 myslim, ze je to kvoli pevnosti, odolnosti a stabilite.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od borisss:

@jozik123 myslim, ze je to kvoli pevnosti, odolno…
@borisss podstatne je aj to, z coho su tie slnolamy robene 😉
Odpovedať
tak hlinikove slnolamy maju svoje vyhody, napr. vysoka odolnost voci poveternostnym podmienkam a korozii ci nizka udrzba, ale za to su o dost drahsie oproti tym plastovym alebo drevenym.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od bejban:

@borisss podstatne je aj to, z coho su tie slnola…
@bejban hej, to je tiez fakt, ale tak ci tak, vydrzat to nieco musi. @bibiana117 tiez by som volil radsej hlinikove ako drevene napriklad. ono na tych drevenych sa ten cas predsa len ukaze.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od borisss:

@bejban hej, to je tiez fakt, ale tak ci tak, vyd…
@borisss ja osobne mam radsej tieto prvky z dreva. Posobi to na mna lepsie, hlinikove je pre mna prilis take studene. Pokial sa vyberie spravny druh dreva a vhodne sa osetri, tak je to aj odolne vodi poveternostnym podmienkam. Ale jasneee treba sa o to aj troska starat. CO sa tyka tej pevnosti a stability, podla mna keby sa dali lamely hrube 25 mm z cerveneho smreku tak kludne by to mohlo byt aj dva metre siroke a urcite by to bolo dost pevne. Stabilita skor zavisi od toho ako pevne sa uchyti ram.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?