Slnolam na terase

Ahojte, na terase by som potreboval spraviť slnolamy. Predstava je, že by boli v troch samostatných koľajniciach, aby som ich vedel zasunúť do seba, Šírka je 4000mm. Niečo ako na obrázku.
Odpovedať
Toto by bolo úplne ideálne. Len kde kúpiť dané polotovary, príp. firmu na realizáciu.
Odpovedať
polotovary su hlinikove alebo ocelove profily, drevene latky, kolajnica ta co sa pouziva na posuvne vrata. Aspon ta spodna je ta. Okrem toho spojovaci material. Ramy s uholnikov ti pozvara hocijaky trosku sikovnejsi domaci a zvarackou vybaveny kutil, ked nie tak zamocnik.
Odpovedať
@zita19 ale kde kupim dane polotovary?
Odpovedať
@kasmo uholniky vo Ferrone, v Ravene, mozno aj v Hornbachu alebo OBI. Kolajnice a kolesa na internete aj ked mozo OBI ma tiez a drevo na pile Ked najdes zamocnika, on ti povie kde chodi na material
Odpovedať
Nejaky tip este?
Odpovedať
@kasmo https://www.profirol.sk/slnolamy/posu...
Odpovedať
@kasmo Ahoj, prosim Ta posunul si sa nejako? Aj my potrebujeme nieco take na terasu (teda s funkciou vetrolamu- ale predpokladam ze ide hlavne o hustotu latiek), tak zistujem kde sa da. Dali sme si jednej firme orientacne mailom nacenit a skoro som okoktavela 😱. Dakujem.
Odpovedať
@jaro_v no paradne ceny maju to sa musi uznat
Odpovedať
@maminecka2 ahoj ja by som potreboval nieco ako je na tom druhom obrazku. Nemam problem si to vyrobit. Kroblem je s kovanim ako to spravit. Cize neposunul som sa nikde
Odpovedať
Profilova fotka
@kasmo ved sprav len otocne. Tam ti stacia dve loziska. https://pin.it/e3vxgo56tkwb5e Pri rozmere okolo 1-1,2 by to nrmuselo zle ukazat.
Odpovedať
@wyrky tak celkova dlzka je 4m takze asi 4 castie a chcem aby sa to po otoceni dalo stiahnut na bok
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?