Krytina na prístrešok - skúsenosti a rady

Ahojte, prosím , máte skúsenosti s touto kytinou na prístrešok? Je to polykarbonátová doska - vlnitá. Konštrukcia je drevená.
Odpovedať
mali to svokrovci na chate celkom dlho, az prisli poriadne krupy. Ale myslim si, ze sa na tej katastrofe podpisalo aj vystarnutie materialu. A aj ked je "dymova" tak v lete je pod tym horuco, takze ak je to pristresom na auto v pohode, ak pristesok nad sedenim, nic moc
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od zuzanabart:

Ahojte, prosím , máte skúsenosti s touto kytinou …
@zuzanabart Je tu moznost, ze sa to bude prehrievat, ze vplyvom slnka to casom moze vyblednut a popraskat a dazd tam bude brutalne pocut.
Odpovedať
Profilova fotka
ak je to pristresok urceny na auto, tak za mna v pohode, inak nie.
Odpovedať
Profilova fotka
ak nechcete vela investovat, tak to tam dajte. ved budete tam sediet aj tak asi len vtedy, ked bude pekne, takze nejaky hluk vas nemusi trapit. akurat treba ratat, ze to budete menit skor ako keby ste dali nejaku plechovu napriklad.
Odpovedať
je to altánok, kde budeme sedieť, a tmavu krytinu určite nemôžeme mať, lebo potrebujeme svetlo - mame z tej strany kuchyňu, rozmyšľame aj nad lexanom, len je to troška zložitejšie na montáž a samozrejme drahšie. preto by som chcela či to niekto ma , aby mi ukázal aspoň obrázky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?