Kde zoženiem sedenie na balkón?

AHoj neviete mi niekto poradiť, alebo ma nejako inšpirovať? zariaďujeme si balkón-terasku menšiu. Je to na druhom poschodí, tak nechcem tam dávať žiadne vysoké sedenie, aby deti nenapadlo pozerať z balkóna. skôr niečo na štýl japonského stolovania. nemáte niekto nejaký tip?
Odpovedať
Profilova fotka
Takze by si chcela sediet v podstate na zemi? Tak si popozeraj po obchodoch nejake nizsie stoliky, neviem aky velky mate balkon ale mne by sa celkom pacil aj nejaky taky starsi, masivnejsi, ktory by vlastne nemal nozicky ale cely by bolo polozeny na zemi a okolo toho len nejake vankuse alebo take nieco.. Ked das ten stolik dost daleko od zabradlia na terase tak tam deti nemaju ako vyliezt :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak chces nieco take, tak asi by som sa obzerala len nejako po mensom stoliku a na zem by som si urobila len sedenie nejake s molitanu. Alebo popripade sedenie na jednej palete nieco take. V obchodoch som to osobne nevidela nieco taketo. Ak ked neviem celkom aku mas predstavu.
Odpovedať
Profilova fotka
Najdi len nejaky nizunky stolik, kup si nejake hrubsie podsedaky alebo zosi dva dokopy a mas dokonale japonske stolovanie. Len ked bude prsat a bude sibat tak to budes musiet zakazdym schovavat aby ti jednak ten stolik nezhnil a aby vankusiky neboli mokre. Inak je to super napad takto na leto na terasu :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?