Háranie fenky

Zobraz úvodný príspevok
ahojte,chcem sa spytat moja fenka sa prvy krat hara,dnes je to druhy den,je taka zvlastna,stale len spi,je to normalne,alebo nieco nie je v poriadku,dakujem
Odpovedať
konecne je v poriadku,nepotrebovalo to ani veterinara,chcem sa ale spytat kolko trva haranie,uz to ma 10 dni,dakujem
Odpovedať
skusim jej dat len ryzu a uvidim co to spravi
Odpovedať
@janka915 hlavne jej nic nedavaj tabletky alebo tak.
Odpovedať
@janka915 chod k veterinarovi. to sa neda takto napisat ze co mas urobit. ak sa ti nieco nepozdava tak ju nechaj aby ju pozrel. u kazdej feny to bude ine.
Odpovedať
vcera som sa potesila.ze je vsetko ok,ale dnes je to zase horsie,stale ju prehana,ujde jej aj cez haracie nohavicky,je to normalne pri harani,alebo nieje nieco v poriadku,poradte co mam robit,je nieco nato,dakujem
Odpovedať
prvé háranie je trošku iné, je to nové pre sučku. všetko je v poriadku. len ju treba chrániť, hlavne keď najviac krváca, aby nedošlo k nechcenému krytiu - oplodneniu - psom. falošná gravidita môže kus zavariť majiteľovi, pretože niektoré sučky aj tvoria mlieko a to sa hromadí v strukoch... ale inak, to že je smutná, nie je nič strašné. neumiera a ani nič zvláštne sa nedeje :-) to chce kľud. naša sučka hára tak silne, že nám suseda volala, že sa iste porezala na nohách - krváca tak, že má celý chvost a nohy od krvi a kade chodí, tam necháva bodky krvi. chvala bohu, hára raz do roka :)
Odpovedať
to je normalne...a tiez po skonceni kazdeho harania, cca po 2 mesiachoch beha, knuci, chodi s hrackou a strazi si ju...veterinar nam to vysvetlil tak, ze si mysli, ze porodila a ze ma stena...ze falosne materstvo...ma to zakazdym co sa hara , uz 8 rokov...:) A teraz civavy sa mi harali a tie akurat viac cikali co som postrehla...inak zatial nic...1x sa harali...
Odpovedať
@mima1 aj našej tak švitori po harani ...neposlucha, uteka, nechce ist na voditko, nosi si hračky do pelecha, cecky jej opuchnu ...teraz plzne, v marci sa začne harat a ja asi dovtedy ošedivím ..
Odpovedať
myslim si ze 2krat uz to bude lepsie. @janka915 moja dokonca ked skonci tak cca o mesiac zostane zas smutna a nosi si stale piskajucu hracku a knuci ako keby plakala :-. trva to par dni a potom je v pohode
Odpovedať
tak to sa mi ulavilo,dakujem:)
Odpovedať
skus este pozriet toto http://www.modrastrecha.sk/forum/tema...
Odpovedať
aj moja ked hara tak neje tak ako ine dni. a niekedy mi pride strasne smutna. "nebavi" sa somnou a ani neposlucha.
Odpovedať
To je normalne. Dokonca feny v case harania velmi malo jedia,nech ta to neprekvapi.
Odpovedať
dakujem,ked sa s nou hrame tak je v pohode,ale potom zase lahne a spi,jest je pomenej ako inokedy,uvidime ako bude dalej
Odpovedať
ak zerie a pije, potom by jej nemalo byt nic. Ak nie, treba ju skusit namotivovat na hranie, ak to nezaberie, potom je s nou nieco zle. Moja fenka chodila castejsie cikavat, ked sa harala, inak si nepamatam, ze by sa chovala inak
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?