Akú umývačku riadu preferujete?

Zobraz úvodný príspevok
Aky mate nazor a skusenosti s umyvackou riadu. Popripade, aku znacku preferujete.
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja uz umyvacku riadu mam :) a teraz potrebujem poradit pre rodicov, idu kupovat novu a su limitovany 45-kou, zabudovana s prednym panelom. mala by mat vrchny kosik a rychly program. poradite nejaku za slusnu cenu :)
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja uz umyvacku riadu mam :) a teraz potrebujem poradit pre rodicov, idu kupovat novu a su limitovani 45-kou, zabudovana s prednym panelom. mala by mat vrchny kosik a rychly program. poradite nejaku za slusnu cenu :)
Odpovedať
My sme nakoniec brali tuto:http://mycky-nadobi.heureka.cz/candy-cdp-4609/ A maximalna spokojnost.Pri rychlo programe ma ist 1/2 tablety....Momentalne mame este Somat,ale uz som testoval aj tie s Lidla a spokojnost...Inak vacsinou pustame 160 min program,minie najmenej vody a o asi 5% viac elektriky ako pri 24 minutovom a aj krasne vysusi riad.
Odpovedať
@marianka0101 ako ste spokojny s umyvackou prosim vas chceme ju tiez kupit,. su dobre tie programy niesu prilis dlhe napiste mi prosim nieco o nej, nemala som este v zivote umyvacku preto tolko otazok dakujem moc za odpoved
Odpovedať
@sya tak ja mám toto druhú umývačku a od novoty nám nefunguje vypnutie tablety a nepáčia sa mi držiaky na poháre, tie tyčku sú tam krátke a poháre mi preto zvyknú padnúť. Inak všetko ostatné ok, umývanie, hluk, ok. Na baumaticu mi vnútro viac vyhovovalo ako na tejto... A programy: 6zmysel cca 2:42, oplachovanie 0:16, poháre 40st. 2:00, 45st.program 0:48, eco program 3:24 a nočný program: 5:06
Odpovedať
@sya aha a ešte zo začiatku som používala lidl tablety, sol, leštidlo. Mám hnedú tanierovú supravu a hrozno flaky tam ostávali, zmenila som na jarové vankúšiky alebo finish, pekne to prečistilo a už je to ok
Odpovedať
Ahojte, malé odporúčanie pre tých, čo idú kupovať umývačku. Zistite si, či je dostupný servis a či sa predávajú náhradné diely na SVK. My sme kúpili beko, všetko v pohode, po štyroch rokoch sa zlomila taká malá blbosť, čo drží kôš horný aby nevypadával a je problém. Servis je, ale náhradné diely sú v čechách najbližšie, súčiastka za pár centov sa predražuje o poštovné, dodacia lehota mesiac. Síce sme tam dali obyčajné klince a drží to, ale nie všetko sa dá obabrať.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte!co hovorite na tuto umyvacku??http://www.andreashopsala.sk/internetovy-obchod/plne-integrovane--sirka-60-cm-/electrolux-esl-6550-ro/
Odpovedať
@to.beruska ahoj. Tá ma tuším 48db? ak áno, tak za mňa - nie. A to najmä ak máš kuchyňu spojenú s obývačkou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@egreska1 nie ta ma 44db
Odpovedať
@to.beruska ak má 44db, tak by to malo byť ok. Pozerala som ju, myslím že je dobrá. Má dobré db, spotrebu , má aj rýchly program. Akurát nemá zásuvku na príbor- ale tam sú vyššie ceny ( ak nemáš fin strop, tak si vyber so zásuvkou) ale electrolux ich nemá.Tu síce preferujeme väčšina boschky a siemensky, ale electroluxky nie sú na tom o nič horšie. Za mňa áno mala by byť dobrá :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@egreska1 a ked nema zasuvku na pribor tak to tam pribor len nahadzem?? :-) trosku blba otazka asi
Odpovedať
Profilova fotka
@egreska1 a co si myslela ten fin strop?
Odpovedať
@to.beruska nie , nie je blbá, na to si tu, lebo chceš poradiť :-) máš dole taký košík, kde sa príbor naukladá, ale ten košík zaberie trochu miesta asi tak na 5tanierov a o to je kapacita umr v dolnom koši menšia. Najlepšie keby si si pozrela v nejakom obchode obidva typy a vedela by si sa rozhodnúť. :-) So zásuvkou sú tak od 500euri, ale možno sa dá aj nejaká lacnejšia pri šťastí .
Odpovedať
@to.beruska Za mňa Bosch SMV 48m10 525 E 8-) Hlásim príchod z Dovolenky,je to tu nejaké tiché!!!!Pozdravujem vás. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby,mate niektora tak,ze ste mali predtym UMR dole s kosom na pribor a teraz mate hore tu zasuvku? Ja mam tu UMR Siemens SN.......(nechce sa mi gladat ten cely nazov,ale co mate viacere) a mne sa zda,ze zle umyva ten pribor hore,nech to pustim na akykolvek program,ostava flakaty a vlastne aj hrnce ostavaju flakate,pouzivam calgon gel a lestidlo z DMky.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mamusia calgon zahod a kup si nejake ine cistiace :) skus W5 z Lidla, alebo Jarove vankusiky, 3v1 :)
Odpovedať
Profilova fotka
@luly13 @bamburka ste spokojne s tou siemenskou? Ja som mala predtym electrolux 45cm len a ta sa mi zdala lepsia,nez tato :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 myslis,ze to je tym? W5z Lidla je gel? Bo ja pozuivam rozne programy a na kratkom sa tabletka neroztopi
Odpovedať
Profilova fotka
@mamusia nie , su to tablety 3v1 . maju aj prasok, alebo 2v1 + lestidlo, ale naco si komplikovať zivot :) Urcite umyvanie zavisi AJ ( nie len,ale aj) od cistiaceho prostriedku, Calgon je len velka bublina reklamna, v testoch vyrobky calgon - finish pohoreli vacsinou....
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tie ktore mate SMV48M10 ako sa nastavuje predumytie samostatne? neviem, ci som slepa :) ale nevidim tam k tomu ziadny gombik :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 aha,ok,vyskusam teda. Sme skusali aj raz jar vankusiky,este na starej UMR,ale sa nam nepacili nejak....ale skusim tie z Lidla teda a dam vediet :-)
Odpovedať
@mamusia ja pouzivam len tablety 3v1. Striedam finish a jar platinum. Najcastejsie program hrnce 70 stupnov. Mne sa praveze stava, ze pribor nie je dokonale umyty. Riad z 90% ano. Dokonca ajnpleChy. Co mna stve, ze riad je povacsine mokry. Jasne, neratam plastove nadoby, ale napr aj hrnce. Ale tak je to moja prva umyvacka, tak ja by som bola spokojna s hoccim, hlavne ze to ten riad umyje za mna :-N
Odpovedať
@mamusia Ja mám siemensku skoro rok, zo začiatku ok, no potom... ale keď budem kupovať ďalšiu, určite to už nebude siemens tiež :-p moja umýva dobre, lenže ten hluk, horor! reklamovala som samozrejme a nie raz, vraj je všetko v poriadku a vraj tak to má byť =-) No posúďte samé: 46db a počuť ju všade po celom dome, dokonca aj hučí !!! Môj názor na siemens sa zmenil a to najmä na servis! Otras! Našťastie v dome len jeden siemens, ostatné bosch a spokojnosť :-)
Odpovedať
@egreska1 my mame vstavanu a niekedy musim dat ucho vyslovene k dvierkam, ci "maka" :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@luly13 aj nasa je "mokrejsia" a to sa mi pri starej nestavalo,treba vela lesticky ,ale plastove misky aj tak ostanu mokre a potom nepekne,pribor tiez neumyje dobre a ked hej,hlavne taky flakaty je cely,ja teda neodporucam tuto Siemens,to asi ta nizsia cena :-| @egreska1 my este nemame stale dvierka namontovane a policku zvrchu,ale extra hlucna sa mi veru nezda :-N a to mame otvorenu kychynu s obyvkou a na schdisko cele.....ale hlucnost by mi nevadila,keby riad je super
Odpovedať
Profilova fotka
@luly13 @egreska1 @katrin21 este som chcela,ze pri starej som to rbila tak,ze sme oplachoval riad a len na 20min program potom pustali,co ani nesusi a teraz ci oplachujeme,ci nie,tak umyva rovnako :-S teda etse sme asi neskusali oplachnut a na dlhy program a celkovo su tie dleh moc dle,skoro 3hodky :-o
Odpovedať
Teraz som dopozerala,že vraj veľký hit vo Veľkej Británii varia,pečú v UMR,nájdete to na Topky.sk.Normálne tam bol špinavý riad k tomu dala lasagne v alobale,pridala tekutý gel !!!zapla vybrala a mala vystaráno?! :-D No ešte že to nedala do práčky?!
Odpovedať
Vie mi prosim niekto poradit umyvacku riadu, ktora sa da dat pomocu noziciek do vysky priblizne 89 cm? Budem mat pracovnu dosku vo vyske 93 cm a stolar mi povadal, ze bezna umyvacka vo vyske 81 cm sa tam neda pouzit. Nasla som len siemens SX 65NO88EU, ale je dost draha. Dakujem
Odpovedať
@kozmeticka83 Ja som zatiaľ našla ,ale je s predným panelom SMI 59 M 05 509 E a jej max.výška môže byť 87,5 cm však ešte pokukáme. 8-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?