@nanika No však ja som to pochopila tak.že pri 50 stupňoch to treba umývať.A ako vieš ja nemám rychly program takže ja s tým problém nemám.Ja mám Auto 45-65,ECO-50,Intenzívny 70,TurboSpeed tam som použila Som..t gel to je ten 20 min. a predumytie ten som tiež použila pár krát a to bez prostriedku iba keď boli tie neznesiteľné teploty,aby nebol riad cítiť.
@zuzuxx Len čo sa na paneli rozsvieti indikator doplňania leštiaceho prostriedku,je k dispozícii rezerva lešt.prostriedku na 1-2 procesy umývania.Je potrebné znova doplniť lešt.prostriedok.Leštidlo sa používa na to,aby bol riad bez škvrn a poháre lesklé.Ja keď mi signalizuje hneď doplním,ináč neviem ako vám ale sa to tam zle leje niekedy aj povylievam vedľa,dajte nejaký zlepšovák.
@marta2610
ja mam rychly program turbo speed 20minutovy, pred prvou davkou sa 25min. nahrieva umyvacka a potom mozes tych 20min. cyklov davat za sebou vela :) som spokojna.
mam Boschku...vynikajuca...funguje uz 2 roky, poklopkavam ...zo zaciatku sme kupovali drahe tablety...ale zbytocne, aj Lidlacke postacia... teraz som presiel na GEL, napr.od SOMATU, v Carrefouri za 7,99 - 2 l na 80 x umytie... akciu maju... neni čo riešiť.
@luciferova ahoj, uz neviem presne,...prepac... ale skus slerdovat napr,. www.hej.sk , alebo podobne... teraz maju aj vypredaje v OKAY Elektro, dnes asi zacine vypredavat DATART, NAY ma vypredaj.. akoze to su vypredaje... :-) skušaj..verim ze sa podarí. ak nie...pokombinuj, kde co je lacnejsie..nemusis kupovat vsetko od jedneho dodavatela :-)
@karamel whirlpool, zanussi a gorenje majú tie isté komponenty... da sa povedat, ze su identické...
mám whirlpool 4-5 rokov, zatial bezproblémov... píšem zatial, lebo ma tu všetci presviedčajú, že whirlpool je zlý, tak čakám a čakám, kedy sa už konečne niečo pos..rie, a ona nie a nie ma sklamať... 8-( ;-)
@luciferova
preco by si nemohla? jedine co budes musiet robit je pridrzat si kolenom dvierka ked budes nakladat/vykladat.
Dvere budu nevyvazene a budu sa stale zaklapat naspat.
@luciferova bez problémov ju môžeš používať ako voľne stojacu, len ako Ti tu už alžbeta spomínala, budeš si musieť pridržiavať dvierka, aspoň ju odskúšaš, kým pôjdete do domu