Akú umývačku riadu preferujete?

Zobraz úvodný príspevok
Aky mate nazor a skusenosti s umyvackou riadu. Popripade, aku znacku preferujete.
Odpovedať
@stanulka76 Bolo to tam zavesené ,no ja som to našla o 13.00 a o 18.00 hod.to tam už nebolo či to nebol len taký ťah z ich strany neviem?!Ja som tiež dala za moju 680 a teraz je za 480 E čo už,ale vieš cenový rozdiel u mojej je 200 E a 2 roky vieš si predstaviť,žeby sme tie 2 roky umývali v rukách?!Brrrrrrrr,neprosím už sme veľké. :-D :-D :-D
Odpovedať
@marta2610 dik my sme uz skusali googlit v tom problem neni. len uz som nevedela naco sa zamerat aby mala. ked som vyberala ja umyvcku tak som este ako tak mala nastudovane co by taka umyvacka mala mat len to boo uz davnejsie. no nic nieco vymyslime dik
Odpovedať
Profilova fotka
@maj_ka5 tak ako pise martuska, pri prvom pouziti nalejes do zasobnika na sol najprv vodu, a potom sypes sol, najlepsie hrubozrnu az kym ti nevytecie vsetka voda a uz vidis sol.........mne sa zmestilo, tak 1,5kg soli, nastavis si hodnotu soli, podla tvrdosti vody a po takych 2,3mesiacoch, u niekoho aj po pol roku , ked zacne svietit kontrolka soli, tak uz len dosypes sol.....to iste s lestidlom (aspon pri mojej to tak bolo)........a tabletky 3v1 pouzivam kazdy den :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marta2610 toto mi nehovor marti ani zo srandy tu cenu :-N :-N to som dnes mohla mat jednu a pol umyvacky!! ...no co stoji ta mycka z vyroby, ked este aj pri tejto cene na nej urcite zarobia........tusim ide na dracku ;-)
Odpovedať
@mima1 Ešte si daj Pricemania.sk a tam je najlepšia cena na Siemens SR 25m283 EU 449 E.Tieto všetky by mali mať zásuvku na príbor aj rýchly program.Keď nebudeš vedieť ktorú riaď sa čo najmenšia hlučnosť a najnižšia spotreba elektriky a vody, 8-)
Odpovedať
@mima1 Daj si do googla príklad umývačka Siemens a ono ti to vyhodí druhy,ja čo som našla:Siemens SR 26T 891 - 529 E,Bosch SPV 58 M 00 EU- 441 E.Však vyberte 2 druhy a dajte do pléna,my sa na to kuk. 8-)
Odpovedať
@marta2610 je to pre kamosku. ja mam. chce plne vstavanu cena do 500. znacka okrem whirpool je jedno
Odpovedať
@monika_123 Super výber,tak isto kuk na môj príspevok o 12.57 hod.Nie je možnosť dať s predným panelom?Nenormálna cena,taká ešte nebola.
Odpovedať
@mima1 Chcem volne stojacu?alebo plne zabudovatelnú?Bielu,antikor,baby píšte aspoň toto,cena!!!!!!!!!!!!Dám si heureka.sk a mne vyšlo Siemens SF 55 M553 489 E.Ešte zadaj kritéria potom kukneme.Nemôžeš ísť do 60 cm ?Kuk na môj príspevok o 12.57 hod. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marta2610 citam ze sa celkom vyznas co povies na tuto,co jej chyba? :-) dakujem http://sk.luxusni-elektro.eu/bosch-sm...
Odpovedať
ahojte. neviete niekto poradit daku dobru umyvacku ale 45cm co by mala suplik na pribor a cena asi max500e :-)
Odpovedať
@maj_ka5 Potom ten multitablet to ja nemám to ti napíše niekto čo to má,ale čo som písala čo spravíš 1 krát to je OK 8-)
Odpovedať
@marta2610 nejako som z toho navodu neveda vyjst, lebo raz sa pise, ze tak, a potom, ze mozem pouzivat funkciu multitablet
Odpovedať
@marta2610 vdaka
Odpovedať
@maj_ka5 Pri 1 použití daj soľ podľa návodu,nalej leštidlo,daj tabletku 3 in 1 až potom umývaj,bez soli!!!!!!!zničíš UMR,potom ak ti zasvieti,že chýba soľ už len dosyp!!!!!!cca každé 3-4 mesiace záleží ako často umývaš,akú máš tvrdú vodu a aj ako respektíve máš nastavené.Leštidlo tak isto už len dolievaš. :-D
Odpovedať
@stanulka76 chcem sa spytat pri prvom pouziti umyvacky treba do zasobnika na sol naliat 1 liter vody a potom naplnit solou. Aspon tak to pise v navode. Ak vsak pouzijem tablety 3v1 nemusim to tak urobit? vdaka
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ešte som zabudla nájdete to na Heureka.sk 8-)
Odpovedať
Dievčatá v Ok y elektrospotrebiče majú v Akcii Bosch SMI 59 M 05 za 364 E!!!!!!!!!!!!! plus doprava 27.50 E to jest 391,50 E!!!!!!Ja buď vami kuk aj do predajne ? E tam stojí,samozrejme ak je vo vašom meste a keby že si ju idete zobrať a netreba dopravu neni o čom.Ako viete je s predným panelom vstavaná za mňa AAAAAAAANNNNNNOOOOOO!!!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@anabat z tych dvoch jednoznacne druhu!!!! ma rychly program a len 44dB......prva ma turbospeed, to ani nerozmyslaj ;-)
Odpovedať
@anabat Kuk na Heureka.sk Bosch SMV 69 T 60 -776 Eura.
Odpovedať
Ahoj dievčence! Chystám sa kúpiť umývačku riadu. Je to prvá umývačka. Prečítala som rôzne rady od Vás a bola by som Vám vďačná, keby ste mi poradili. Vybrala som si vstavanú umývačku - bez predného panela, mám na ňu cca 700 EUR. Moje typy na základe vašich užitočných rád a skúseností: 1. Bosch SMV58N70EU 2. Bosch SMV 59U00EU Budem rada ak napíšete, porovnáte,prípadne poradíte /rada by som však značku Bosch, Siemens/. Zatiaľ ďakujem.
Odpovedať
@mita9 myslim, ze taka UMR sa vola podstavna, dava sa normalne dole horny kryt, mala by si to mat u tej UMR napisane. Takze pracovna doska zostava.
Odpovedať
@mita9 My sme mali starú dosku tak sme ju dali preč,potom M namontoval UMR a potom dal novú dosku.Ale ak sa pýtaš či UMR len tak vsunieš pod dosku tak to ti nepoviem,moc som asi nepomohla,či? 8-)
Odpovedať
chcem sa opytat....ak budete vediet....ked kupim UMR volne stojacu zmesti sa teoreticky pod pracovnu doku v kuchynskej linke alebo musi sa pracovna doska dat pravdepodobne tiez prec?
Odpovedať
Profilova fotka
@marta2610 Marti, ja myslim, ze je to jedno, sme v EU, takze ak kupis bosch v cechach, mal by ju opravit servis boschu kdekolvek.........ale vlastnu skusenost nemam:)
Odpovedať
Dievčatá kupovali ste niektorá UMR cez net ,ale CZ ja viem SK nie je problém so zárukou najbližší servis k bydlisku bla,bla ďakujem za názor. 8-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja ani umyvacku nechytam mokrou rukou... nemam to nejako extra zacapkane.... co ja viem... je tam ta rukoväť, chytame to za to, takze mimo packy nejako ani asi nie su.. :-) Je to matny nerez :)
Odpovedať
@katrin21 tento pribor je super a dnes som nasla k nemu dalsie kusy co sa daju doobjednat, lebo u nas male lyzicky a vidlicky miznu nevieme kam. Ruru nechytam mokrou rukou a nic nestlacam,amm tam vysuvne otocne gombiky,ale mycka bola zapackana vkuse. na neotlackove nerezy neverim, u nikoho som taky nenasla ci Miele, ci AEG, ci siemens vsetko je ocapkane.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska no, to mas stastie :) ale vacsina ludi s tym hrdzavenim problem ma..... hoci je pribor do UMR vhodny.. takze radsej predchadzam.. mam rozne sady priborov ktore su v obehu a sem tam sa hrzdza objavila, sice isla utrieť dole, ale tak ked to robim takto, nie je nic :) takze radsej, chapes ;-) ;-) Ocapkany panel nejako nevnimam, neviem.... aj rura ma panel , pride mi to ako rovnake, nemam s tym problem :-)
Odpovedať
Ano je to vec vyhovovanosti, ja som mala plnezabudovanu, presla som na zabudovanu s panelom /vraj protiotlackovy nerez :-D / a som rada ze som menila kuchynu a mam zas plnezabudovanu. Jednoduchsie ovladanie zhora a cisty neocapkany panel.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?