Odpoveď na príspevok od ranyi20:
Zdravím vás všetkých. Na našom dome sa bude robiť… @ranyi20 Akú má logiku dať drahé PIR panely a potom šetriť na vrchnej, najpodstatnejšej časti?Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@ranyi20 Akú má logiku dať drahé PIR panely a po… @frantisekca Presne kôli tomu sem píšem....ja nechcem šetriť...ale chcem sa poradiť kedže tu vždy som našiel dobré rady.Podla Vás modifikované asfaltové pásy nie sú dobré???Potom akú hydroizoláciu mám dať???Odpoveď na príspevok od ranyi20:
vyhotovenie novej parotesnej vrstvy modifikovaným… @ranyi20 popis je úžasný, až mi je ľúto, že tomu nerozumie. Tá termoaktívna vrstva 2,5 mm ma odrovnala. "Prípadne olemovanie lištou" a ako ináč chce ukončiť zvislú izoláciu? Len pár slov: oslovte viacerých dodávateľov,Odpoveď na príspevok od ranyi20:
vyhotovenie novej parotesnej vrstvy modifikovaným… @ranyi20 popis je úžasný, až mi je ľúto, že tomu nerozumie. Tá termoaktívna vrstva 2,5 mm ma odrovnala. "Prípadne olemovanie lištou" a ako ináč chce ukončiť zvislú izoláciu? Len pár slov: oslovte viacerých dodávateľov,