Vetrací pás Tondach - horšie izolačné vlastnosti?

Dobry den, mame novu strechu , tondach samba 11 sklon 25°. Dost nas ale zaraza ze strechar neprilepoval vetraci pas pod hrebenace - kraje len tak volne lezia. Aj po naliehani stale tvrdi, ze teraz v zime (+ 10°C) im lepiaci pasik nechyta a ze to pride prilepit cez leto, ked bude aj skridla tepla od slnka... Mne sa to ale nezda, skusal som to prilepovat na nizko polozenej casti strechy a vyzeralo to, ze drzi normalne. Dost sa bojim, ze sa ten lepiaci pasik este cez zimu este viac znehodnoti vplyvom pocasia, vlhkosti a prachu zvlast ked mame profil s velkou vlnou a hrebenac ma dost velku "fugu" nad skridlou. Aky je vas nazor ? Nehrozi tu aj horsie izolacne vlasntosti alebo iny problem ?
Odpovedať
Teraz asi nerozumiem. Oni tam nedali vobec tu vetraciu foliu na ktorej je ta lepiaca vrstva (na fotke ju vidno)? Dali len hranol a nan ulozili korytka? To mi pride zvlastne ak je to tak... Mne robia strechu prave v tychto okamihoch a foliu dali, vytvarovali a korytka na nu pritlacili.... Teplota 2*C. Krytina samba 11 amadeus hneda.
Odpovedať
@bungalov866 dristy lepil som okolo nuly a drzalo super.
Odpovedať
su vetracie pasy aj do -10, cize da sa lepit normalne. Treba len vediet akz pas kupit
Odpovedať
Mne to robili pri -1 a v lete to bolo vsetko poodlepovane, museli to vymenit.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
čaute, viete poradiť nejaký vetrací pás ktorý sa vplyvom teplôt neodliepa? Pod hrebenáčmi, pás odlepený po roku ... (prvé leto, prvá zima).. značka pásu Bramac/Terran. nejaké lepšie, otestované ktoré sa neodlepia hneď po roku? Škrídla carbon čierna.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?