Odpoveď na príspevok od meliskova:
Zdravim, mám otázku.Na terase sme napalili ipu ( … @meliskova stačí dať hrubšiu geotextíliu pod tú umelú trávuOdpoveď na príspevok od bobco89:
@meliskova stačí dať hrubšiu geotextíliu pod tú u… @bobco89 to ma nenapadlo... Pod umelý trávnik načo?Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Nemyslim si ze ipa je pochodzna za horucich dni. … @wolodymyr veď práve preto tam dám umelú trávu a pýtam sa čo pod ňu namiesto betonuOdpoveď na príspevok od meliskova:
@wolodymyr veď práve preto tam dám umelú trávu a … @meliskova nemyslim si ze ipa je to prave co tam malo ist. Hodil by sa tam fatrafol. Ps vaha cloveka prenesena na 4ry nohy s plochou 15cm2 je velka zataz si myslim.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Nemyslim si ze ipa je pochodzna za horucich dni. … @wolodymyr počkaj ale umelá tráva je zelený koberec alebo nie? ten mám nalepený na chodníku okolo domu a je na betone, je miesto dlažbyOdpoveď na príspevok od meliskova:
Zdravim, mám otázku.Na terase sme napalili ipu ( … @meliskova ak nie betón, poter, lahčený betón ani iné, tak možno roznášacia plocha z dosiek. Spraviť rošt a na to dosky a na to tá umelá tráva. Keby je tam fólia, tak tá toho viac znesie ako ipa. Alebo tam dat piesok a na to položiť dlažbu, že to bude miesto terčov. Ale to by zas bolo treba piesok dať hore.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
@meliskova nemyslim si ze ipa je to prave co tam … @wolodymyr no roznasacia plocha je miziva. Daj si ju na makke podlozie a uvidis.Odpoveď na príspevok od marsdm:
@meliskova ak nie betón, poter, lahčený betón ani… @marsdm akurát na dosky z dreva nesmie pršať, muselo by to byť uzatváracie, ináč by po pár rokoch zhnili