Terasa: Ako vyriešiť podklad pre umelú trávu?

Zdravim, mám otázku.Na terase sme napalili ipu ( vysekali starú dlažbu ,pred tým bol starý poter na tom dva x hydro denbraven a dlažba celé sa to uvoľňovalo.Proste sprachnivene takže preč.) Otázka je taká ,poter na to a dlažbu už nechcem .Zvažujem umelú trávu preto už osadzam zábradlie,ale stále premýšľam či pod to niečo nevyliat napr .tekutú gumu?alebo? P.s.ano 5 CM betón sa my ozaj nechce vláčiť na poschodie ( terasa má 30m2 a po druhé aj nosnosť) ďakujem za nápady aj konštruktívne odpovede
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od meliskova:

Zdravim, mám otázku.Na terase sme napalili ipu ( …
@meliskova stačí dať hrubšiu geotextíliu pod tú umelú trávu
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od bobco89:

@meliskova stačí dať hrubšiu geotextíliu pod tú u…
@bobco89 to ma nenapadlo... Pod umelý trávnik načo?
Odpovedať
Profilova fotka
Nemyslim si ze ipa je pochodzna za horucich dni. Ak tam bude stol stolicky bude sa to zabarat aj cez travu
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wolodymyr:

Nemyslim si ze ipa je pochodzna za horucich dni. …
@wolodymyr veď práve preto tam dám umelú trávu a pýtam sa čo pod ňu namiesto betonu
Odpovedať
Profilova fotka

@wolodymyr veď práve preto tam dám umelú trávu a …
@meliskova nemyslim si ze ipa je to prave co tam malo ist. Hodil by sa tam fatrafol. Ps vaha cloveka prenesena na 4ry nohy s plochou 15cm2 je velka zataz si myslim.
Odpovedať

Nemyslim si ze ipa je pochodzna za horucich dni. …
@wolodymyr počkaj ale umelá tráva je zelený koberec alebo nie? ten mám nalepený na chodníku okolo domu a je na betone, je miesto dlažby
Odpovedať

Zdravim, mám otázku.Na terase sme napalili ipu ( …
@meliskova ak nie betón, poter, lahčený betón ani iné, tak možno roznášacia plocha z dosiek. Spraviť rošt a na to dosky a na to tá umelá tráva. Keby je tam fólia, tak tá toho viac znesie ako ipa. Alebo tam dat piesok a na to položiť dlažbu, že to bude miesto terčov. Ale to by zas bolo treba piesok dať hore.
Odpovedať
Profilova fotka

@meliskova nemyslim si ze ipa je to prave co tam …
@wolodymyr no roznasacia plocha je miziva. Daj si ju na makke podlozie a uvidis.
Odpovedať
Dal by som tam toto:
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marsdm:

@meliskova ak nie betón, poter, lahčený betón ani…
@marsdm akurát na dosky z dreva nesmie pršať, muselo by to byť uzatváracie, ináč by po pár rokoch zhnili
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?