Roh strechy-nový krov

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať na Váš názor na takto zhotovený roh krovu-strechy, jedná sa o zhotovenie nového krovu na starší dom ktorý je vzdialený 45cm od hranice suseda a z toho dôvodu je na tejto strane previs strechy 30cm a po ostatnom obvode domu 60cm previs. Komunikácia s majstrom ohladom detailov bola od začiatku dosť obtiažna a na to že by mali byť na dvoch rohoch strechy nejaké odskoky som nebol upovedomený tak som ani nerátal s nejakými anomáliami. Nejaké riešenie?
Odpovedať
Pokial ste nemali naprojektovanu strechu stymi odskokmi tak by tam rozhodne nemali byt
Odpovedať
Profilova fotka
takato situacia sa riesi dvomi sposobmi: 1. vyskovy rozdiel vo vencoch (na strane kde bude mensi previs strechy bude veniec vyssie-ale na to mal mysliet projektant) 2. odskok sa zamaskuje na naroznej krokve tak ze na dlhsej strane sa pridaju krajovky. to znamena ze prva krovka mala byt tiez dlha a na kraj sa mal pridat este jeden kus krokvy, ktory by mal sperku do steny...
Odpovedať
no projektant je zároveň aj tesár takže s tým už veľa neporiešim, tiež som uvažoval nad tým riešením č.2 -zamaskovať to no neviem si to predstaviť ako by to v reále vyzeralo, myslím že ak by som to nechal tak ako je to prevedené nebolo by to príliš estetické hlavne z prednej strany domu...inak ďakujem za info :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?