Odpoveď na príspevok od mduro19:
Ahojte, na dome mam strechu z vlniteho eternitu,… @mduro19 Mám za to, že keď sa budeš snažiť niektorú opraviť, tak ďalšie pod tebou popraskajú. Ale ak máš vymyslené, ako sa dostať k tým poškodeným bez toho aby si ďalšie nepolámal, tak pardon.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@mduro19 Mám za to, že keď sa budeš snažiť niekt… @frantisekca Po streche som vcera normalne chodil, bez vacsich problemov, kedze som na nu striekal Machozruta, aby sa vycistila od machov a lisajnikov. Cize pohyb po streche nie je problem.Odpoveď na príspevok od rudy1973:
Nevieme ,aka je to plocha ... @rudy1973 Je to potrebne? Dajme tomu, ze potrebujem prekryt 5 dielcov.Odpoveď na príspevok od hilux:
Z dostupnych materialov mi pride vhodne toto: htt… @hilux Ano, nad tym som uvazoval, ale tu nedokazem ten pas podopchat pod horny dielec, kedze to je vlnite. A aj keby sa mi to nejak podarilo, bude problem s natavovanim prave tej vrchnej casti. Tie eternitove dielce k sebe nepriliehaju uplne na tesno, viem si predstavit napr plech, s rovnakymi rozmermi, ktory by som len polozil na eternitovy kus a smykol ho pod horny kus. Len neviem sa dopatrat k plechovym dielcom, ktore su rozmermi zhodne s tymto eternitom. Navyse, pri vsetkych tychto samolepiacich alebo natavovacich pasoch je uvedene ze povrch aplikacie musi byt rovny. Neviem, ci by sa ten pas nestlacal v spodnej vlne, a ci by povrch nepopraskal na hornej vlne, ked by som ho ohybal.Odpoveď na príspevok od mduro19:
@rudy1973 Je to potrebne? Dajme tomu, ze potrebuj… @mduro19 a klasický vlnitý plech na to nepasuje ?Odpoveď na príspevok od mduro19:
Ahojte, na dome mam strechu z vlniteho eternitu,… @mduro19 osobne by som uvažoval nad kompletnou výmenou, nie opravami.. Nemám rád polovičaté riešenia, ku ktorým sa opakovane treba vracať a dookola opravovať.Odpoveď na príspevok od rudy1973:
@mduro19 a klasický vlnitý plech na to nepasuje ? @rudy1973 nepasuje vyska vlny.