Odpoveď na príspevok od jaaadu:
asi neskoro, ale my ju mame uz 5rokov a super, sm… @jaaadu dobrý deň, prosím Vás akú máte skúsenosť do dnešnej chvíle s touto krytinou? Lebo tiež nad ňou rozmýšľame ale zhodou okolnosti som dnes prechádzal na bicykli okolo jedného domu a tiež mali strechu s kamenným granulatom nejakých 13 rokov ale hovorili že by do toho už určite nešli, len oni mali aj inú značku, veľmi sa im tam tvoril mach. @silvista @estachovaOdpoveď na príspevok od silvista:
@dominik_boksansky no a co pri dazdi, ta hlucnost… @silvista taktiež sme s Kysúc, tak ak môžte dajte nám prosím recenziu ako sa Vám javy po toľkých rokochOdpoveď na príspevok od rastislavpotocar:
@jaaadu dobrý deň, prosím Vás akú máte skúsenosť … @rastislavpotocar Presne tento problém majú všetky značky s drsnou povrchovou úpravou.Odpoveď na príspevok od petersd:
@rastislavpotocar Presne tento problém majú všetk… @petersd myslite to tak, že je jedno či by som tam zvolil aj škridlu alebo niečo podobne keď tam bude drsný povrch alebo len ak tam bude druh krytiny ako je gerard, tilcorn, alebo metrotile,....?Odpoveď na príspevok od rastislavpotocar:
@petersd myslite to tak, že je jedno či by som ta… @rastislavpotocar Áno, jednoznačne (aj z vlastných skúseností)! Vôbec teraz nenapadám konkrétnu značku, model. Vo výstavnej miestnosti nejakého strešného centra tie pieskované, drsné granulátové povrchy možno aj vyzerajú zaujímavo, štýlovo, ale v praktickom živote si vyžadujú neustálu dôkladnú údržbu, lebo inak to bude vyzerať ako stará cigánska búda. Údržba však predstavuje pravidelné komplikácie života, 🤣 výdavky, no čo je horšie, je to aj riziko možnosti poškodenia a poslabovania povrchu krytiny. Za mňa, ak chceš plech, tak s hladkou laminátovou, epoxidovou (či ako sa volá ten povrch) úpravou,... ak chceš škridľu, tak leštená glazúrovaná. V súčasnej dobe, s odstupom niekoľkých mesiacov mám doma zrealizované 3 strechy: jedna plechová s doplnkovou ochranou "laminom" ale s takým drsnejším, nie hladkým povrchom,........ druhá strecha tiež plechová, ale s hladkým povrchom,........... a tretia strecha má pálenú leštenú škridľu. Opýtaj sa ma o cca 10 rokov, napíšem Ti recenziu na všetky tri. 🤣🤣🤣Odpoveď na príspevok od kejsix:
Mam isola powertekk, co je dost podobne. Dal by s… @kejsix prosím Vás a ako dlho máte tu krytinu?Odpoveď na príspevok od petersd:
@rastislavpotocar Áno, jednoznačne (aj z vlastnýc… @petersd jooooj ďakujem pekne za recenziu, no uvidím, myslel som že sme jednoznačne rozhodnutý ale momentálne sme týmto zas o krok späť.Odpoveď na príspevok od rastislavpotocar:
@kejsix prosím Vás a ako dlho máte tu krytinu? @rastislavpotocar Asi 8 rokov. Riešil som to so Šupicom zo stamaxu. Seriozni boli, dnes neviem ako.