Trvanie stavebneho povolenia

Chcem sa opytat ci je tu niekto kto caka na stavebne povolenie v obci Baška (pri KE)? Vraj sme v poradi 360-ty. Tak to vidim aj na viac ako rok... 😟 Je to.mozne? Teraz cakame uz 3 mesiace
Odpovedať
Profilova fotka
Nie som odtial ale teda prepac to je strasne dlho fakt. Nepocula som o tom, ze by niekto v nasom okoli cakat tak dlho na stavebne povolenie. Jasne moze sa to natiahnut ak tam nieco chyba, stavebny urad si to vypyta, treba to dolozit, niekedy aj viackrat ale inak neviem preco by to malo trvat tak dlho 😕
Odpovedať
@emma1432 to vieš, je obdobie pandemickych dovoleniek za nemalé peniaze. Ani ja by som nechodil do roboty , keby mi za to slušne platili. Ale netreba všetkých hádzať do 1 vreca.
Odpovedať
@slavoslav je to ale nespravodlivost, urady robia ako robia a ostatni ludia musia aj za minimum chodit do roboty, aby uzivili svoje rodiny.
Odpovedať
@emma1432 to nemoze tak dlho trvat, ved podla zakona maju na to danu lehotu, do kedy to musia vybavit. je mi jasne, ze teraz je corona a vsetko trva vecnost ale aby ste cakali vyse roka na stavebne povolenie, tak to je uz moc!
Odpovedať
@melanie9 neočakávaj od sveta spravodlivosť, zazijes menej sklamania, budeš mať šťastnejší život.
Odpovedať
@emma1432 čože ? to nemyslite Važne, my si ideme teraz podávať SP ale ved to bude potom čakanie minimalne na rok. Toto je neskutočne.
Odpovedať
Poznám 4 ľudí čo teraz stavajú,dvaja začali hned ako podali stavebko a další dvaja čakali aleaspon na podpis od susedov,že je to OK. Jednomu páru právoplatné SP ešte neprišlo a to podávali v auguste 2020.
Odpovedať
@emma1432 prepáč, ale čo to znamená, že ste 360ty? To by musel niekto zamerne kopiť prácu, aby sa v tak malej obci čakalo tak dlho na stavebne povolenie. Ja som mala SP vybavené za 3 mesiace vrátane 14dňovej lehoty na prípadné odvolania. A všetko som vybavovala teraz počas pandémie.
Odpovedať
@solange7 ale ta pani asi nema na starosti len 1 obec..neviem, tak nam bolo povedane, no uvidime.. a to bolo v obci Baška? My ho este stale nemame
Odpovedať
@emma1432 nie, v Baške nie. A kde teda pani sedi, na akom urade? Na stavebnom urade v Košiciach? Lebo tak celkom nerozumiem co na tom moze tolko trvat. Mas aspon oznamenie o zacati stavebneho konania?
Odpovedať
Pokial mas vsetky papiere co vyzaduju k vydaniu stavebka maju zo zakona 30 dni o oznameni a ak to bude dlhsie mali by ti to oznamit,z akeho dovodu...ked sme mali vsetky papiere vydali nam oznamenie o zacati stavebneho konania ktore tiez musi prejst 14-dnovou lehotou a az potom ide stavebne povolenie tiez 14-dnova lehota a potom pravoplatnost...a nasa zradnicka ma nastarosti 4 dediny takze urcite by som sa domahala vysvetlenia...alebo obratila na stavebny urad v meste aby ti dali informacie ci je to v sulade...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?