Odpoveď na príspevok od zuzsas:
Zdravím. Viete mi prosím poradiť, aké prílohy pot… @zuzsas dobrý deň odkiaľ ste?Odpoveď na príspevok od rentisimo:
@zuzsas dobrý deň odkiaľ ste? @rentisimo KošiceOdpoveď na príspevok od zuzsas:
@rentisimo Košice @zuzsas zavolajte na stavebný úrad do Košíc a oni vám presne povedia čo potrebujete Ale najčastejšie budú od vás pýtať tieto veci aby ste to vybavili : list vlastníctva kópia katastrálnej mapy nie staršia ako 3 mesiace (vybavuje sa na katastrálnom úrade spolu s listom vlastníctva) projektová dokumentácia stavby certifikát o spôsobilosti projektanta územné rozhodnutie vyhlásenie o stavebnom dozore meno stavebného dozoru súhlas vodární, elektrární, plynární vyjadrenie správcu cesty a dopravného inšpektorátu súhlas obce alebo mesta s malým zdrojom znečistenia ovzdušia, za ktorý sa pokladá aj kotol súhlas susedov, v prípade ak chcete stavať inak ako povoľuje stavebný zákonOdpoveď na príspevok od zuzsas:
Nevie mi poradiť niekto, kto robil nadstavbu aleb… @zuzsas mi robíme stavebné práce ja som vám napísal veci ktoré si môžu požadovať preto treba zavolať tam opísať situáciu čo idete robiť a oni vám povedia čo ďalej ....možné je to že vám povedia že vám netreba stavebné ale musíte mať projekt od projektantaOdpoveď na príspevok od zuzsas:
Prvý raz mi poradili, akú žiadosť treba. Druhý ra… @zuzsas Elektrickú prípojku máte ako riešenú? Vzduchom, alebo už máte elektromer v plote?Odpoveď na príspevok od zuzsas:
Zdravím. Viete mi prosím poradiť, aké prílohy pot… @zuzsas potrebujete projekt , projektant by na všetky Vaše otázky mal odpovedať....Ak nevie, treba takého, čo vie...Odpoveď na príspevok od jan45:
@zuzsas potrebujete projekt , projektant by na vš… @jan45 projektant by možno mal, ale konečné slovo má aj tak úrad. A čo s tí vedia niekedy vymyslieť...Odpoveď na príspevok od curuj:
@jan45 projektant by možno mal, ale konečné slovo… @curuj nevynýšľajú, len si zľahčujú, ale pokiaľ majú partnera, musia dodržiavať pravidlá.Odpoveď na príspevok od rentisimo:
@zuzsas zavolajte na stavebný úrad do Košíc a oni… @rentisimo tu katastralnu mapu a LV nestačí stiahnuť z internet portálu?