Montovaná hala

Prosím vás nemáte niekto skúsenosti so stavebným povolením pre niečo takéto ? Či to vôbec povolia. Napr stavebné povolenie a povolenie pre žumpu. Chcel by som niečo takéto ale aby sa v tom dalo aj bývať.
Odpovedať
@jozef323 pekne to budes mat
Odpovedať
Profilova fotka
@jozef323 prečo nie, keď splníte požiadavky zákona a predpisov, napr TC, Výšku v území, môže byť aj sklon strechy v ÚP, ale využijete z toho len obal, bude tam treba veľa výztuh pre okná, zavesenie podhľadu a izolácie stien, detaily Vám povie projektant
Odpovedať
@jan45 ďakujem. Písal som im že aká by bola cena na mieru a napísali mi toto, myslíte že to je dobrá cena? "Dobrý deň, ďakujeme za Váš záujem. Cena haly 8x20 podľa Vášho dopytu je 15250 eur s DPH vo farbe podľa vzorkovnika RAL/BTX. Cena je s dopravou a montážou. Termín dodávky 5 až 10 týždňov. CP je platná 14 dní"
Odpovedať
@jozef323 ZMEN PRášKY , ALEBO DOKTORA ....
Odpovedať
@daralbajda 🙃👍
Odpovedať
@jozef323 byvat si mozete aj v maringotke. Problemom je, ze pokial to nesplni tepelnotechnicke a ostatne normy ako budova na byvanie, tak to nepostavite, neskolaudujete. Cena samotnej haly je ok, ale boli ste yz vnutri takej haly? Viete ako to zvnutra vyzera? Ako sa riesia okna?
Odpovedať
Proti gustu ziadny oné. Poznam pripad cisteho ofajcu, kedy si typek postavil montovanu halu, taku tu polooblukovu z vlnovkoveho plechu ktoru obvykle pozname ako sklady alebo vyrobne prevadzky. Postaval to mimo intravilanu obce, ze tam bude cosi vyrabat, tak mu to povolili. Za nejaky cas som sa dozvedel, ze tam zrazu zacali byvat. Takze ano, je to diagnoza, ale vselijako ludia premyslaju.
Odpovedať
Cisty nezmysel ako i financny. Je to urcene ako nevykurovany sklad a keby si tam chcel byvat, tak ta to vide mozno o trochu lacnejsie oproti riadnemu normalnemu domu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch

Odpoveď na príspevok od robo91:

Proti gustu ziadny oné. Poznam pripad cisteho ofa…
@robo91 hej a teraz tu o karkulke
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dzigit:

@robo91 hej a teraz tu o karkulke
@dzigit Čo máte s karkulkou? Obdobný "dom" je možné vidieť z D1 kúsok pred Trnavou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?