Odpoveď na príspevok od technik007:
@mirino321 Otázka...Keď zatlačíš zapaľovanie hor… @technik007 dobry vecer, nejak som sa pregooglila k tejto staršej teme, ale toto presne robi mne a neviem ako by som ho mala "spojazdnit". Presne Amica plynová varná doska normálne hádzaná iskry a fungovala a uz par mesiacov musim zapaľovacom zapalovat (co mi robí značnú stres :) ), lebo ked zatlačim, tak neprska a nehadze iskru (na žiadnom horaku) a predtým iskriki a prskali všetky 4. V záruke uz nie je, lebo ma 6r. Treba kúpiť novu, ci sa oplatí volať opravára? ci stačí niečo vymeniť? (prúd tam je, len prestalo prskat a iskru.Odpoveď na príspevok od calamityjane33:
@technik007 dobry vecer, nejak som sa pregooglila… @calamityjane33 Áno, stačí niečo vymeniť, nejakú súčiastku, alebo celú varnú dosku. Ale od klávesnice to nikto nezistí, kde je problém (možno to niekto vytiahol zo zástrčky, možno sa uvoľnil nejaký káblik vnútri,) . Treba odskúšak na mieste. Zavolaj nejakému opravárovi domácich spotrebičov. Pride, pozrie a povie ti, čo tomu je aj čo by stála oprava.Odpoveď na príspevok od calamityjane33:
@technik007 dobry vecer, nejak som sa pregooglila… @calamityjane33 Poslal som Vám správu do "súkromnej" schránky..