Aký kávovar odporúčate?

Profilova fotka
Ahojte, aky mate kavovar doma? co by ste mi odporucili? aku znacku?
Odpovedať
1
2
15
my mame dolce gusto...maximalna spokojnost ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznacne pakovy ak mate radi cerstvu vonavu kavu. Top medzi znackami je Jura. No za kvalitu sa plati, od 700 hore... Ak Vam na chuti nezalezi a uprednostnujete konfort, kupte si kapsulovy na styl Gusto.
Odpovedať
Profilova fotka
my mame krups, automat....nasypem zrnkovu kavu, pomelie a urobi preso. Som velmi spokojna, samozrejme ide o kavu, ktoru tam davas.....Nasi maju pakovy, ten je lacnejsi, ale k tomu treba este mlyncek na kavu. Aby bola cerstvo zomleta. A asi najlacnejsie su kavovary na kapsule. Kava z nich niekomu chuti, ale kapsule s kavou maju malo spolocne. A kapsule su drahe. Znacky, ktore su dobre...Jura, Seico
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.modrastrecha.sk/forum/kuch...
Odpovedať
mozno ako odbornicka cez kavu poradi @ivakard my mame doma melitta. @katebj
Odpovedať
@mima1 poradim ale take kvalitne cez 600 ecok:)
Odpovedať
@ivakard a tak co to je :-) v cene domu bytu sa to strati :-)
Odpovedať
@mima1 no veru;-) Len dnes mi jedna kamoska hovori, ze ci si ma kupit z LIDL kavovar pre muza ako darcek za 50 ecok:) ze ona na neho neda viac:)no takze som bola ticho haha
Odpovedať
jaaaaaaaaaaj.... @ivakard
Odpovedať
Profilova fotka
@ivakard Az do takych vysok by som to nestrielal,lebo mam skusenost,ze moj domaci,obycajny,jednoduchy 150 eurovy Delonghi robi ovela,ale ovela lepsiu kavicku,ako nas firemny 400eurovy plne automaticky,s mlyncekom Krups :-S Je to skor o kvalitnej kave si myslim.
Odpovedať
Profilova fotka
@rasto7764 no o tom dolce gusto vela pocuvam, fakt je dobry? to sa pouzivaju tie naplne ze?
Odpovedať
Profilova fotka
ja zijem v Uk, takze tu by vysiel kavovar aj lacnejsie ako na sk... urcite popozeram vsetky znacky, ake ste mi tu odporucili... Dakujem a mozte este pridavat odpovede, ak mate aj ine znacky, ktore odporucate
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@zirafak hm dolonghi som raz skusala, mali sme v robote a to som ho aj po vikende isla odniest naspat do obchodu... robil zlu kavu, ale neviem presne ktory delonghi to bol maju viac typov...
Odpovedať
Profilova fotka
no podla mna je dobry kavovar taký, ktorý zomelie kávu. čiže dávajú sa do neho zrná. Máme doma siemens a sme s ním strasne spokojní :). Manžel mi hovorí že aj značka Jura je dobrá. http://kavovary-espressa-cajniky.heur... my máme takýto len v bielom :) robí fantastickú kávu :)
Odpovedať
JA by som vam dala vypit kavu s kavovaru za 150 a druhy by bol 600 E. Viem aka je doba, hrozne je vsetko drahe,ale nekupujete to kazdy rok. Jura znacka je fajn, pri kupe povedzte spolocnosti, kde to chcete kupit, ze si to chcete vyskusat. Ci Vam do bude vyhovat...a nech ukazu co a ako ...
Odpovedať
V prvom rade je to o kvalitnej cerstvej kave. ZIADNE kapsulove systemy!!! Dolce Gusto je najvacsi hnoj, aky som v zivote pil. Maju ho moji rodicia.. Svokra ma zase Nespresso. To je spicka, ale na SK nedostupne kapsule. My mame plny automat a odvtedy mi kava v kaviarnach nechuti ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
@katebj tak to sme dvaja, aj ja zijem momentalne v UK ;-) musis do nho sice kupovat naplne ale kava je skvela aj tie ostatne capucina, cokocina, macciata a kadejake ine druhy horucich napojov
Odpovedať
Profilova fotka
@katebj ja mám doma kavovar Delonghi a nemám na neho dopustiť. Urcite záleží aj na type, môj patrí uz medzi tie "vážnejšie", vyšiel niečo vyse 1000 EUR, presne si nepamätám. ale spravi presso, latte, kapucinko, ako z mletej, tak aj zo zrnkovej kávy. má všetko automatické, na všetko pekne upozorni, vypise, proste parada. No asi vela zalezi od kvality kavy, ktoru clovek pouziva. Ale takisto mame doma aj dolce gusto, kedže manžel kávu nepije vôbec, tak nech si dá aspon cokoladku, nesquik či ľadový čaj :-D taktiež sa nemôžem sťažovať, podľa mna to zase az taky humus nie je - párkrát si dám latte aj z kapsul, chutovo sú fajn. Záleží na tom, koľko je človek ochotný a schopny vrazit do toho- ak malo, postacia mu tie kapsulove, ak peniazky má a nelutuje, nech ide do draheho.
Odpovedať
Profilova fotka
@rasto7764 a ty mas aky kavovar? aku znacku?
Odpovedať
Profilova fotka
@blondiee83 no tak henten co sme mali v robote bol oproti tvojmu supak... :D zalezi aj na cene urcite, :D
Odpovedať
Profilova fotka
@matorado a ty mas aky doma?
Odpovedať
Profilova fotka
@ivakard tak aku znacku ty odporucas? nechcem zase nieco velmi lacne ale ani velmi drahe, proste dobry kavovar za prijatelnu cenu.
Odpovedať
Profilova fotka
@obitalia no ten vas vyzera dobre, radsej by som asi chcela taky, co pomelie kavu, nie na kapsule.
Odpovedať
@katebj tak este raz mi mame gusto a velmi spokojni...!
Odpovedať
@rasto7764 ...MY...! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@rasto7764 prepac, pisal si hore znacku nevsimla som si :D
Odpovedať
No mam pocit,ze podaktori tu maju domacu kaviarnicku.Kupia si hnoj za 10-20€ a iddu to sypat do kavovaru za 700€ a myslia si aky pozitok....umriem. My sme kupili DolceGusto a max spokojnost.Take fajne cappucino mi ani v kaviarni neurobia. Inak co je to dobry kavovar?A preco je dobry?Lebo je drahy?
Odpovedať
Profilova fotka
@mcdog Ved to,ze kaviarne uz davno prestali robit pre zakazniov dobru kavu :-S Tiez nezdielam nazor,ze lan kavovar za 1000ku dokaze robit dobru kavicku :-)
Odpovedať
@zirafak my mame Krups s mlyncekom za 300€ a sme s nim velmi spokojny,ale pravda je aj taka,ze velmi zalezi od kavy.Treba striedat,hladat kavu a pouzivat ktora najviac chuti.My sme ju nasli asi na 5-ty krat.
Odpovedať
Profilova fotka
@minas Samo,ze dobra kava je zaklad.Len smola je,ze som v nom skusal presne rovnaku kavu/Douwe Egberts/,ako v nasom domacom Delonghi a nebola taka dobra ani nahodou.
Odpovedať
1
2
15
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?