Trencin - Kubra

Ahojte, je tu niekto, kto byva v tejto lokalite? Zaujima ma, ako sa tam byva, kedze tam zvazujem kupu bytu. Dakujem
Odpovedať
@janci27 kolegyna byva kusok pred kubrou v casti Pred polom. Ja by som tam byvat asi nesla, hlavny dovod je dopravna dostupnost - do centra kazdy den je to zapchate. Zalezi kde pracujes a ako fungujete s detmi, kam by chodili do skoly, na kruzky atd.
Odpovedať
@cililink ja som na materskej, jedno dieta by chodilo do skolky a druhe je babatko. Skolka je aj v Kubrej, skolu zatial neriesim. Zapcha by nam az tak nevadila do centra, kedze manzel vatsinu casu bude robit z domu, pracuje mimo TN.
Odpovedať
@janci27 a skolku v kubrej mas uz potvrdenu? Aby nebolo miesto napr na juhu.
Odpovedať
@cililink zatial nie, lebo estelen zvazujeme kupu bytu, ci ho kupit v tej lokalite alebo nie. Na juh urcite skolka neprichadza do uvahy, tam ani byt nevyhladavame velmi :-) ak by nebola volna skolka teraz v strede skolskeho roka, skusime od septembra
Odpovedať
@janci27 no nechcem ta strasit, ale bude to problem asi aj od septembra. Maminy na materskej tu diskriminuju, je malo miest v tn a aj minuly rok nevzali dost deti a uz vobec nie matkam na materskej. Teraz ste pobytom trencania? Lebo aj to je dolezite, uprednostnuju deti s trv.pobytom v tn. Potom beries kde je miesto. Znama vozila z centra do opatovej a druhe dieta do skoly na dlhe hony, 45min v aute kazdy den
Odpovedať
@cililink momentalne som v okoli BA, kde je tiez problem so skolkami, asi najvatsi podla mna v celom SR. Tiez vraj neberu deti matkam co su na materskej a pri tom nas chodi do skolky pre deti tolke, co maju doma mensie, takze ono to je relativne. A suhlasim s trvalym pobytom, to je podmienka asi vsade. To by sme urcite riesili.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?