Svätý Jur - ako sa býva na Pannónskej

Dobrý deň prajem, rozmýšlame o kúpe bytu na Pannónskej, Svätý Jur. Prosím ako sa vám býva v tejto lokalite, konkrétnejšie blížšie ku trati? Nie je tam veľa hluku od vlakov, prípadne niečo iné na čo si dať pozor? Ďakujem pekne za odpovede, moc nám to pomože pri rozhodovaní :) 
Odpovedať
kazdy vnimame hluk inak, poznam ludi co byvaju desiatky rokov na Kriznej ulici v BA a na elektricky si uz zvykli. Ja osobne by som par desiatok metrov od najvytazenejsej zeleznicnej trate na slovensku nesiel byvat ani keby mi platili.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zacik:

kazdy vnimame hluk inak, poznam ludi co byvaju de…
@zacik Ďakujem pekne za Vaše postrehy. Práve preto by som rada vedela informácie od obyvateľov z danej ulice/oblasti. Je to samozrejme veľmi špecifické... človek od človeka.
Odpovedať
Kamaratka mi tam byva a zvykli si rychlo. Im sa tam paci, mali obavu z trate, ale rychlo si zvykli a inak sa im tam paci. Ked chces niekam ist, mas sa ist kde najest, aj skolka, aj skola, kadejake akcie pocas roka.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od luckapuc:

Kamaratka mi tam byva a zvykli si rychlo. Im sa t…
@luckapuc Tak to rada počujem, že nejaké skúsenosti priamo z prvej ruky :) Dnes sme boli na prechádzku v okolí a bolo to tam veľmi sympatické a príjemné. Vlaky chodili hore-dole, niektoré hlučnejšie, niektoré menej hlučné... Takže zatiaľ máme pozitívny pocit. Ďakujem Vám za radu 🙏
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od martina_stnrv:

@luckapuc Tak to rada počujem, že nejaké skúseno…
@martina_stnrv byvali sme chvilu tak, ale nie vo Svatom Jure, ale tiez blizko stanice, trate a zvykli sme si. To podla mna po par tyzdnoch prestanes vnimat a riesit.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sverdik:

@martina_stnrv byvali sme chvilu tak, ale nie vo …
@sverdik vďaka, tiež mi to tak pripadá, že miestni to už prestali vnímať
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?