Odpoveď na príspevok:
Zdravím poraďte mi prosím, kúpili sme dom a je ce… Dvere posunut nevies?Odpoveď na príspevok od wivik:
Dvere posunut nevies? @wivik nie..všetko bude presne taktoOdpoveď na príspevok od kuracinarez:
Za mna postel normalne k stene a pozdlz posteli s… @kuracinarez no práveže 70cm to isto nebude lebo posteľ je 180 cm ale tak aj rám to vždy presiahne čiže nejakých 186-188cm..Odpoveď na príspevok od kuracinarez:
Aj 60cm by bolo ok.Pokial aj tak by nevyhovovalo,… @kuracinarez áno akože najviac sa nám páči tá alternatíva že komoda oproti..vysoká skrina oproti dveram mi príde neestetické riesenieOdpoveď na príspevok:
@kuracinarez áno akože najviac sa nám páči tá alt… No musis premerat,skus sa niekde pred skrinu postavit a zhodnot kolko cm by ti trebalo.Varianta vysunut postel do stredu izby a za ne skrine je nic moc.Ale izba je celkom velka to zariadis v pohode.Odpoveď na príspevok od wivik:
Tak najidealnejsie by bolo posunut dvere. Alebo d… @wivik a posteľ pod okno mi príde asi najhoršie riešenie kedze okno začína tak 60cm od podlahy neviem ani ako by som ho otvárala..no ďakujem sa postrehy všetkým, ale takmer všetko v tejto izbe je buď nepraktické alebo neestetické 😩Odpoveď na príspevok od lenkito10:
. @lenkito10 ďakujem krásne za vás čas a ochotu to takto nakresliť..