Rozpočet na interiér

Dobrý deň, chcela by som poradiť možno niekto práve dokončoval interiér tak mi bude vedieť poradiť. Budeme zariaďovať komplet dom. To znamená podlaha, sanitka, obklady, dvere, nábytok, spotrebiče..neviem odhadnúť cenu prác v Ba kraji. Dom ma 170m2, plánujeme kompozitnu podlahu, v kuchyni a chodbe asi dlažbu, kvalitnú sanitu tým myslím známe značky napr grobe batérie, kuchyňu by som chcela z technického kameňa spotrebiče si pozrieť samozrejme viem a viem že je to prudko individualne ale potrebovala by som odhad, lebo vôbec neviem koľko môžu pýtať za prácu. Budeme to riešiť o cca 3/4 roka. Vedel by niekto poradiť ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od 13barbora:

Dobrý deň, chcela by som poradiť možno niekto prá…
@13barbora kompozit 6- 8-tisic Obklady 2-4-tisic Nivelacia pod kompozit 6- 7 euro / m2 Nivelacka material 1 -tisic Obkladanie praca od 8- tisic a vyssie Lepidlo na obklad dalsia tisicka Sanita od 5- tisic a vyssie Kuchyna od 10- tisic a viac so spotrebicmi Vstavane skrine,co miestnost tak aspon 2tisicky ( material a praca Ibyvacka skrinka pod tv dalsich tisic euro Dvere od 3,5 tisic a vyssie Sedacka 1,5 tisic Kuchynsky stol min 400 euro a stolicky min dalsich 400 Vychadza min 50- tisic... len za priemerne materialy, nic exkluzivne a predrazene
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mellie111:

@13barbora kompozit 6- 8-tisic Obklady 2-4-tisic …
@mellie111 nas vysiel 50 tis.len nabytok so spotrebicmi 180m2, ziadne exkluzivne materialy, ale vsetko na mieru (laminatove dvierka v kuchyni a kozena sedacky v cene 5tis.eur), to bolo pred 5timi rokmi. Teraz su ceny uz niekde inde. A nivelacku pod click kompozitnu podlahu v novostavbe s rovnym poterom robit netreba. Podla mna budu potrebovat tak 80-100tis eur pri tak velkom dome.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od 13barbora:

Dobrý deň, chcela by som poradiť možno niekto prá…
@13barbora zas neviem koľko toho viete urobiť svojpomocne, lebo už napr. Len osadenie sanity v kúpeľni ak to bude robiť majster, je dalsích 500 euro vyšsie Osadenie dverí, za každé dvere je to 50 a viac euro Napr. Ušitie a zavesenie závesov v kuchyňo-obyvačke ďalsích 1000 euro, čo dalsia izba tak po 300 euro nahor
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?