Názory a vlastné skúsenosti

Profilova fotka
Ahojte...môj kamarát čo sa venuje výstavbám domov...mi tvrdí že on sám je schopný postaviť dom do štádia HOLODOM za 60 000e na kľúč. S úžitkovou plochou 120m2.Otázka znie ...je to reálne čo si o tom myslíte??
Odpovedať
@robogodal myslim, ze sa to da Pokial ma znalosti, svoju firmu, ktora mu to postavi, projekt domu bude optimalizovany na nizku cenu.
Odpovedať
Hlavne aby bol na predaj.
Odpovedať
Profilova fotka
Co znamena holodom? Co v tom je?
Odpovedať
Profilova fotka
@martuska2 Dom bez vybavenia vo vnútri..podlahy, dvere ,nábytok. atď všetko ostatné hotovo.
Odpovedať
Profilova fotka
@jurkoboss Robí sám pre seba...jediné čo by nezvládol sám by bolo kúrenie a krov teda strecha komplet.Ostatné všetko sám a vraj do 60 000e hravo vojde.Tak ak je to teda tak to je celkom zaujímavé.
Odpovedať
@robogodal jasne ze hej
Odpovedať
@robogodal keď on tvrdí že sam....tak to asi mysli len materiál bez práce. Takže ano.
Odpovedať
@robogodal jasné, že sa dá, ide o to či by si to s takými materiálmi akceptoval. Najlacnejší pórobetón, alebo kvázi drevodom /osb dosky s polystyrénom/ zateplenie na hrane, krytina lacný plech, podlahy laminát do 10 €/m2, dlažby max. 15-20 / m2, žiadne obkladanie po vrch, wcko žiaden geberit ale pekne postavený na podlahe s nádržkou do 100 €. Interiérové dvere do kovových zárubní v cene 50 - 80 € jedny a ešte určite zarobil. Tým sa nechcem nikoho dotknúť, kto to tak má. Ale keď sa to tak dá do celého domu, tak kľudne do 60.000 holodom a možno aj s kúrením ak je plyn, tak najlac. kotol a radiátory.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
geodet, stavebne prace, 120 m2 zastavana plocha (aj zdravotechnika a elektrika) + 15 m2 terasa, 2 rady DT, styrodur 10 cm, sedlova strecha 25 stupnov, komin schiedel, skridla tondach, zvody KJG, hydroizolacia - 29 200 €, vsetko dodavatelsky (ale po znamosti), praca+material spolu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?