Odpoveď na príspevok od samec22:
Mne robila minulý rok partia na jeseň dosku 197m2… @samec22 zdravim viete mi poslat kontakt na tu partiu ja som rovnako z okolia za. DakujemOdpoveď na príspevok od samec22:
Mne robila minulý rok partia na jeseň dosku 197m2… @samec22 môžem aj ja poprosiť kontakt? ĎakujemOdpoveď na príspevok od zdenkochabada:
@samec22 zdravim viete mi poslat kontakt na tu pa… @zdenkochabada maju stranku na fb Dom&Snom. Tam budu mať určite aj kontaktOdpoveď na príspevok od nedielka:
@samec22 môžem aj ja poprosiť kontakt? Ďakujem @nedielka maju stranku na fb Dom&Snom. Tam budu mať určite aj kontakt.Odpoveď na príspevok od marelektro:
@somecheck My sme robili zakladovu dosku vlani k… @marelektro prosim mozes mi poslat cenu. Nam dsla firma ponuku za 112m2 cena 16.000€. Tak neviem ci je to v pohode 🤷♀️Odpoveď na príspevok od leonyy:
@marelektro prosim mozes mi poslat cenu. Nam dsla… @leonyy Pošlem ti číslo na perfekt pánov, teda ak sa jedná o Topoľčany...Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@leonyy Pošlem ti číslo na perfekt pánov, teda a… @frantisekca vďaka, pošliOdpoveď na príspevok od fero1821:
Chceš presné číslo? Náš dom 10 x 12 m. Zastavaná … @fero1821 to je výborna cena. Rovný terén? My mame podobné rozmery, trochu svah a 16.000€Odpoveď na príspevok od leonyy:
@fero1821 to je výborna cena. Rovný terén? My mam… @leonyy Áno rovina. 2 rady tvárnic.Odpoveď na príspevok od fero1821:
Chceš presné číslo? Náš dom 10 x 12 m. Zastavaná … @fero1821 naco dlho cakat :-) 2018 240m2 20cm styrodur po obvode na vysku 2DT 7000€ rovina svojpomoc :-)Odpoveď na príspevok od rkorba:
@fero1821 naco dlho cakat :-) 2018 240m2 20cm sty… @rkorba Za 7 rokov ceny vystrelili tak, že teraz by si to svojpomocne nedal za menej ako 13 tisíc a aj to možno vravím málo.