Odpoveď na príspevok od neriestema:
Ahojte, ako by ste si poradili s touto kúpeľňou? … @neriestema V tychto spojenych kupelnach s wc ma zakazdym irituje to, ked sa otvoria dvere a hned padne pohlad na wc, takze tu by som automaticky dal za dvere a dalej rozmiestnoval zvysok.Odpoveď na príspevok od neriestema:
Ahojte, ako by ste si poradili s touto kúpeľňou? … @neriestema viem, že je to iba zvyk, ale mne osobne sa nepríjemne tróni na wécku v združenej kúpelni s wéckom, ked je wécko v strede.. Osobne by som ho situoval buď za dvere, alebo za murovanú zástenu, aby nebolo na očiach.. Je to možno len psychologická brzda, ale ja to tak cítim,. Navyše v strede nebudeš mať priestor na zavesenie toaleťáku. Ja mám rád toaleťák hned po ruke a nie, aby som sa musel otáčať a nebodaj ho hľadať. Pre mňa to to je zlé riešenie. Takže za dvere a ideálne, aby dvere otváraním krídla zakývali wecko.. t.j. aby sa otvárali tak, že hned nebude vidno trón. Na ostatnom mi tak nezáleží.Odpoveď na príspevok od neriestema:
Presne tak aj rozmýšľam, nedať wc oproti dverám, … @neriestema to wc za dverami by bolo fajn, lebo aj tak človek najprv zavrie dvere a potom ide k wc, čiže prístup je v pohode. A práveže práčku niekam trochu ďalej, lebo veľa vecí človek nesie a nech nemusí pri tom manipulovať s dvermi kvôli prístupu.Odpoveď na príspevok od lenkito10:
Ahoj, P a S pod prac doskou, na urovni alebo nie,… @lenkito10 Z tychto moznosti mi najviac imponuje asi ta druha, kde sprcha aj vana je na pravej strane. Na ostatnych mi prekazaju tie priecky.Odpoveď na príspevok od neriestema:
Presne tak aj rozmýšľam, nedať wc oproti dverám, … @neriestema Pracku a susicku nemozes dat na seba? To by usetrilo dost vela miesta.Odpoveď na príspevok od lenkito10:
Ahoj, P a S pod prac doskou, na urovni alebo nie,… @lenkito10 ta druha moznost vyzera byt najpraktickejsia.Odpoveď na príspevok od lenkito10:
. @lenkito10 ďakujem vám, určite si z toho niečo vyberiem. Aj vám ostatným ďakujem za rady