Rozmiestnenie kúpeľne

Ahojte, ako by ste si poradili s touto kúpeľňou? Dvere, odpad voda všetko sa dá posúvať. Predstavu mám napravo od dverí dvojumyvadlo, pravý roh pri okne vaňa, oproti na stene sprchový wall in, v strede na ľavej stene wc a za dverami práčka a sušička. Či máte lepší nápad?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od neriestema:

Ahojte, ako by ste si poradili s touto kúpeľňou? …
@neriestema V tychto spojenych kupelnach s wc ma zakazdym irituje to, ked sa otvoria dvere a hned padne pohlad na wc, takze tu by som automaticky dal za dvere a dalej rozmiestnoval zvysok.
Odpovedať
wc by som dal hned na pravo za dvere, na opacnu stranu sprchac a oproti vani umyvadlo.
Odpovedať
mne sa to celkom pozdava aj takto ale je pravda ze pohlad na wc hned ked otvoris dvere je zabijak. hlavne ked na nom niekto sedi.
Odpovedať

Ahojte, ako by ste si poradili s touto kúpeľňou? …
@neriestema viem, že je to iba zvyk, ale mne osobne sa nepríjemne tróni na wécku v združenej kúpelni s wéckom, ked je wécko v strede.. Osobne by som ho situoval buď za dvere, alebo za murovanú zástenu, aby nebolo na očiach.. Je to možno len psychologická brzda, ale ja to tak cítim,. Navyše v strede nebudeš mať priestor na zavesenie toaleťáku. Ja mám rád toaleťák hned po ruke a nie, aby som sa musel otáčať a nebodaj ho hľadať. Pre mňa to to je zlé riešenie. Takže za dvere a ideálne, aby dvere otváraním krídla zakývali wecko.. t.j. aby sa otvárali tak, že hned nebude vidno trón. Na ostatnom mi tak nezáleží.
Odpovedať
Presne tak aj rozmýšľam, nedať wc oproti dverám, nech je schované. Len ten roh za dverami mi vychádza skôr schovať sušičku a práčku, tie sú také "objemnejšie" ako wc, preto ich chcem do rohu. Tak ako to je na obrázku, to som odfotil kvôli rozmerom, ako nám to dal projektant, tak to určite nechcem. Ďakujem za rady
Odpovedať

Presne tak aj rozmýšľam, nedať wc oproti dverám, …
@neriestema to wc za dverami by bolo fajn, lebo aj tak človek najprv zavrie dvere a potom ide k wc, čiže prístup je v pohode. A práveže práčku niekam trochu ďalej, lebo veľa vecí človek nesie a nech nemusí pri tom manipulovať s dvermi kvôli prístupu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, P a S pod prac doskou, na urovni alebo nie, umyvadla.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lenkito10:

Ahoj, P a S pod prac doskou, na urovni alebo nie,…
@lenkito10 Z tychto moznosti mi najviac imponuje asi ta druha, kde sprcha aj vana je na pravej strane. Na ostatnych mi prekazaju tie priecky.
Odpovedať

Presne tak aj rozmýšľam, nedať wc oproti dverám, …
@neriestema Pracku a susicku nemozes dat na seba? To by usetrilo dost vela miesta.
Odpovedať

Ahoj, P a S pod prac doskou, na urovni alebo nie,…
@lenkito10 ta druha moznost vyzera byt najpraktickejsia.
Odpovedať
Profilova fotka
.
Odpovedať

.
@lenkito10 ďakujem vám, určite si z toho niečo vyberiem. Aj vám ostatným ďakujem za rady
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna to s tymi prieckami je najidealnejsia varianta moznost.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?