Rekonštrukcia bez projektu

Ahojte, určite mi tu veľa ľudí ponadava a povie, že takto sa to nerobí ale už sa stalo čiže hľadám odpovede, ktoré mi pomôžu. Chcem sa opýtať ako je to dodatočné s "legalizovanim" domu. Kúpili sme 70ročny dom. Dom nemal žiadnu stavebnú dokumentáciu. Prerobili sme ho úplne. Najväčší zásah je že sme menili aj typ strechy. Pôvodná strecha bola valbova my sme spravili pultovu. Nič sme nepristavovali ani nijak nezvacsili plochu domu. V dome sa spravili nové omietky, poter komplet všetky rozvody, okná, zateplenie. Susedia sú fajn nikto nič neriešil dokonca sa vypýtovali či netreba pomôcť. V dome už bývame rok. A ide mi teraz o to, že hypotéku mám na inej nehnuteľnosti a pokiaľ by som ju chcel prehodiť na túto bolo by to možné? Respektive čo všetko musím urobiť aby sa to dalo? Myslím tým projekt a pod. Ďakujem za odpovede.
Odpovedať
Ahoj, banka bude od teba potrebovať znalecký posudok. Skús podľa mňa osloviť znalca, ten ti povie čo všetko je potrebné.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od milanista:

Ahoj, banka bude od teba potrebovať znalecký posu…
banka bude chciet znalecky alebo si posle niekoho od seba :) bude ho zaujimat aktualny stav, nie ci mate papiere k "opravam" :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?