Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@gadefox Keď už nefungujú urážky, osočovanie, ta… @frantisekca A zase papagájuješ dookola to isté a ešte k tomu si to prisolil útokom ad persona.. ale ty podľa teba nie si vôbec agresívny, nie.. ani neútočíš. Len pre zaujímavosť - ak chceš vedieť ako vyzerá teátrálne (afektívne) vystupovanie na sockách, prečítaj si TVOJu prvú reakciu ,).. No nič, bola chyba, že som sa nechal vtiahnuť do tvojho vnútorného sveta. Napísal by som to pred 4 hodinami, ak by si ty naformuloval svoj agresívny útok menej ofenzívne a nepoužil by si generalizácie typu zase, popr. obvinenia, že klamem ap.. ale ako si napísal, ty nie si vôbec agresívny typ a napísal si to úplne neutrálne, až mám chuť napísať nekonfliktne. Okrem toho, jadro môjho zdelenia je stále rovnaké. Pretože informácia, ktorú si doplnil (opravil) je nepodstná.. ale to už sa opakujem aj ja.Odpoveď na príspevok od gadefox:
@frantisekca A zase papagájuješ dookola to isté a… @gadefox Za tu chvíľu si ma nazval hulvátom, mentálne znevýhodneným človekom, fanatikom, retardom a tiež, ze to mám v hlave popletené, že nemám mentálnu výbavu, ze mi šibe, že mi preskočilo, že som ožratý atď... A ty mňa obvinuješ z útoku a agresie? A to preto, že si vztahovačný a neznesieš akúkoľvek kritiku. Toto si tu nepredviedol prvý krát, je to opakovane, obviňuješ, napádaš, urážaš, len kôli tomu, že niekto vyvráti tvoje tvrdenia. A prepáč, ak som sa ťa niečím dotkol, nemám snahu o provokáciu. Ale tvrdiť, že zastropovanie cien plynu a elektriny štát nič nestojí, tak to je obludné klamstvo.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@gadefox Za tu chvíľu si ma nazval hulvátom, men… @frantisekca 1) Nie, neznesiem agresívnych hulvátov, ktorí sa správajú ako v nejakom šenku. A namiesto neutrálneho názoru začnú útočiť. Veď si sa sám teraz priznal: píšeš, že vraj "neznesiem KRITIKU". Takže si potvrdil, že si sa snažil ma skritizovať - čo mi nevadí (mňa názor na moju osobu od anonymných ľudí nezaujíma), len tá forma mi nie je blízka, mea culpa maxima. Možno sa takto rozprávaš s manželkou (pochybujem) alebo s deťmi (v tom prípade urgentne potrebujú nového otca), ale ja na tvoj štýl komunikácie nie som zvyknutý ("iný kraj, iný mrav" že). 2) Skús si vyhľadať rozdiel medzi slovom "omyl" a "klamstvo", pretože si ich svojvolne zamieňaš. Mal som známeho, ktorý si plietol slová "solventný" a "solídny" a ešte mu to prišlo vtipné.. ale v tvojom prípade to vtipné nie je vôbec. 3) (je toho viac, vybral som len jedno) Nikde som nenapísal, že ti šibe. Za tými písmenkami je totiž také čudo, ktorému sa nadáva "otáznik" a znamená to otázku - to by bolo tiež vhodné, aby si si v učebnici základnej školy vyhľadal, čo vyjadruje otázka a čo oznamovacia veta a aký je medzi nimi rozdiel.. Potom sa nečuduj, že ti píšem, že nemáš mentálnu kapacitu pochopiť písaný text a význam si upravuješ podľa potreby a fantázie. To nie je útok na teba, ale do očí bijúci fakt.. 4) A úplne ma pobavilo, že si sa ma vraj nechcel dotknúť - ty ma nemáš ako uraziť!!! A samozrejme, že tvojou snahou bola PROVOKÁCIA - môžeš takto manipulovať členov tvojej rodiny, mne bolo od úplného začiatku jasné (forma, ktorou si napísal 1. reakciu a nepríjemná skúsenosť s tebou) o čo ti išlo.. Papa..Odpoveď na príspevok od gadefox:
@frantisekca 1) Nie, neznesiem agresívnych hulvát… @gadefox Zas popieraš sám seba, svoje písané. Nedokážeš argumentovať, iba klamať, urážať a prekrúcať. Ešte raz, nazval si ma už hulvátom, mentálne znevýhodneným človekom, fanatikom, retardom a tiež, ze to mám v hlave popletené, že nemám mentálnu výbavu, ze mi šibe, že mi preskočilo, že som ožratý atď... To je tvoj spôsob komunikácie a ak ideš niekomu niečo vyčítať, tak si najskôr uprataj u seba.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@gadefox Za tu chvíľu si ma nazval hulvátom, men… @frantisekca Ešte ma k tomu napadlo: kto si, že si si uzurpoval právo kritizovať ľudí v diskusiach ("neznesieš akúkoľvek kritiku"). Trochu si to ujasníme, okay? Toto je diskusia, v ktorej ľudia píšu svoje NÁZORY a POSTOJE, popr. FAKTY. A nie priestor na kritiku - trochu si si pomýlil priestor, lepšie sa uplatíš na fejsbučiku v nejakej politickej diskusii (tam sa kritizuje ako na bežiacom páse).Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@gadefox Zas popieraš sám seba, svoje písané. N… @frantisekca Super. Práve si predviedol, že nevieš pochopiť písaný text. Vyjadril som sa k tvojmu VÝMYSLU, že som ti vraj napísal, že ti šibe a ty odpovedáš úplne odveci. Btw. jedná sa o úhybný manéver (deflection) a je to forma manipulácie. Napísal si ">>ze mi šibe<< že mi preskočilo", nie? Tým sa vysvetlilo všetko. Podrobnejšie som tvoj hádavý koment nečítal, ani tie stupidné screenshoty - začínaš ma už unavovať. To nie je o vzťahovačnosti, len si nenechám skákať po hlave a nenechám so sebou manipulovať ako to robíš ty. That's all.Odpoveď na príspevok od gadefox:
@frantisekca Super. Práve si predviedol, že nevie… @gadefox OK teda, tak teda tvojim spôsobom, tvojou hrou... Takže keď niekoho počastujem nadávkami, urážkami, vulgarizmami, ponížim avšak na koniec dám otáznik, tak to je podľa teba "nepochopenie písaného textu"... Kde som napísal, že som ťa kritizoval, že ťa kritizujem??? Ty si predviedol, že nevieš pochopiť písaný text. Písal som, že si vztahovačný a neznesieš akúkoľvek kritiku. Ty odpovedáš úplne odveci.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@gadefox OK teda, tak teda tvojim spôsobom, tvoj… @frantisekca Aká moja hra? Nájdi si niekoho iného na hranie a neobťažuj!!!Odpoveď na príspevok od gadefox:
@frantisekca Aká moja hra? Nájdi si niekoho iného… @gadefox Zas si nepochopil písanemu textu. "tvojim spôsobom, tvojou hrou" som napísal.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@gadefox Zas si nepochopil písanemu textu. "tvoj… @frantisekca Okay. Môžeme to ukončiť? Bude aj nejaký zmysluplný záver?Odpoveď na príspevok od gadefox:
@frantisekca Okay. Môžeme to ukončiť? Bude aj nej… @gadefox Ja som už použil aj slovo prepáč. Z tvojej strany bola priama reakcia taká, že zas prišli ďalšie injektíva.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@gadefox Ja som už použil aj slovo prepáč. Z tvo… @frantisekca Na budúce si rozmysli do koho budeš vyskakovať a akou formou budeš písať svoje NÁZORY na internetoch. Toto je ideálny priestor pre sebareflexiu, myslím..Odpoveď na príspevok od gadefox:
@frantisekca Na budúce si rozmysli do koho budeš … @gadefox Nie, nemáš žiadne právo ma poučovať, čo môžem, ako sa mám správať, čo môžem písať. Písal som fakty na tvoj hoax čo si sem vypustil Narozdiel od teba som sa neznížil k žiadnej urážke a ponižovaniu. Ty, čo si sa tu zmohol akurát na x urážok ideš kázať o morálke? Ironické. Takže v prvom rade si nastav zrkadlo na seba. Vieš, sa hovorí, že na hrubé vrece, hrubá záplata... Teda, keď si zvolil taký zmysluplný záver.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@gadefox Nie, nemáš žiadne právo ma poučovať, čo… @frantisekca Ááááá štaruje sa ďalší paralelný monológ. Áno, nemám žiadne právo ťa poučovať ako sa máš správať - len láskavo ber na vedomie, že tvoje správanie (a hlavne forma) má dopad na reakciu tvojho okolia. Môžem ti max. len odporúčiť (znova si zamieňaš pojmy "poučovať" a "odporúčať" = pattern), že by bolo vhodné a pre teba prospešné, aby si svoje názory v diskusiách vyjadroval bez silných emócií, afektov, generalizácií, agresivity (viď. tvoja 1. reakcia). Okrem toho to vnímam úplne opačne ako ty, takže sa v tomto sa nezhodneme. Otázka je, či si schopný to ukončiť, uzavrieť ako patovú situáciu alebo ťa ešte niečo trápi?Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@gadefox Ešte raz, ty mi nemáš právo čokoľvek po… @frantisekca Mne je jasné, že nevidíš/necítiš/nevnímaš v tvojom 1, príspevku žiadnu agresivitu, ani afekt, ani teatrálnosť - veď to je ten PROBLÉM a tvoja psychopatológia. Snahu o ukončenie si nepreukázal VôBEC, na rozdiel odo mňa. 2x som sa ťa explicitne opýtal, či to môžeme uzavrieť, na čo si mi začal papagájovať znova tie isté veci ako pokazená platňa teraz. Vraciaš sa k tomu istému znova a znova ako nejaká hysterka. Urob ešte nejaký screenshot, aby si ma presvedčil o mojich omyloch ,). Tvoja prvá reakcia VôBEC NEBOLA vecná, ani faktická, ale preafektovaná, plná pasívnej agresivity, zloby, hnevu - jej cieľom bolo vyvolať KONFLIKT a vtiahnuť ma do tvojho vnútorného sveta, aby som ti venoval svoj čas. Ospravedlnil si sa, ak sa ma tvoje príspevky dotkli. To ale nie je ospravedlnenie. Ospravedlnenie vyzerá tak, že vysvetlíš, čo KONTRÉTNE si podľa teba urobil nevhodne a urobíš nápravu. Nič také sa nestalo, ba dokonca ani nevnímaš nejaké pochybenie z tvojej strany. Takto sa ospravedlňuje PSYCHOPAT ("je mi ľúto, že to takto cítiš" nie je ospravedlnenie). Btw. nezabudni si dopísať do tvojho zoznamu, že som ťa nazval psychopatom (čo nie je pravda, ale v rámci tvojej psychopatológie to takto zrejme budeš vnímať) To, že si nenechám srať na hlavu od nejakého arogantného drzého hulváta vnímaš NESPRÁVNE ako prejav vzťahovačnosti.. ale to je tvoj ďalší omyl. Nie, nie som vzťahovačný, len som ti odpinkával tie tvoje pasívno agresívne príspevky s ľahkosťou. A to ťa zrejme štve, čím sa roztáča ďalšia špirála, ktorú sám nevieš zastaviť. Píšeš, že neviem znášať kritiku, ale v ďalšom texte mi píšeš, že ma nikde nekritizuješ. To je tak trochu rozpor, ktorý tiež pravdepodobne nevnímaš. Pretože, ak podľa teba tvojím zámerom nebola moja kritika, potom v tvojich príspevkoch žiadna nemôže byť a teda nemám čo nezniesť. A keďže to nevieš ukončiť ty a papagájuješ to isté dookola, čím SPAMUJeš vlákno, ukončím to definitívne ja. Napíš čo chceš, už si to neprečítam - my dvaja si nemáme čo povedať. FYOdpoveď na príspevok od frantisekca:
@gadefox Ešte raz, ty mi nemáš právo čokoľvek po… @frantisekca dal si si rychlu lekciu sebaposkodzovania?Odpoveď na príspevok od pastierik:
odporúčam sa informovať priamo na vašom stavebnom… @rapidek áááá folklór práve začal.. Offtopic nezmysly. Podpichovanie. Zbytočné provokácie. Trolling.. Stále tie isté nicky. A bez nápravy. #nocommentOdpoveď na príspevok od toky1:
Rozdiel medzi dotáciou na TČ a regulovanou cenou … @toky1 ono pôvodný zmysel dotácií aj v ramci EU je zmierňovať ekonomicke rozdiely a stierať rozdiely v rozvoji medzi regionmi aj v ramci celej EU ... maš rozvinuté, bohaté regióny aj v rámci SR napr BA a okolie a potom Snina... cieľ bol sa nejako vyrovnať... ďalším cieľom môže byť aj podpora technologického vývoja... napr. mnohým firmam nemusí dávať zmysel investovať do nových technologií na ktorých budú ešte najbližšie roky strácať.... alebo prerábať... dotácie by mali "umelo" znížiť ceny a spraviť z daného produktu koncurencieschopný, aby sa preklenulo to "neefektívne" obdobie...Odpoveď na príspevok od dexter89:
@toky1 ono pôvodný zmysel dotácií aj v ramci EU j… @dexter89 Hej, tomu rozumiem. Myslíš si, že vo všeobecnosti to dopadlo tak, že to má takýto efekt?Odpoveď na príspevok od toky1:
@dexter89 Hej, tomu rozumiem. Myslíš si, že vo vš… @toky1 no nejaký tam bude , zober si také zaostalé regióny , ktoré nevedia sami vygenerovať zdroje ani na údržbu a prevádzku... majú zaniknúť? no v takom USA by asi rozhodne zanikli viď napr. hrdzavý pás "iron belt" stredozápad či Detroit... v európskej únií sa to deje tiež ale do istej miery sa to snaží sanovať práve to prerozdeľovanie zdrojov.... t.j. bohaté regióny ako porúrie, vestfálsko, atď... "dotujú" zakapaté regióny teda hlavne tie naše koľko tabúľ vo svojom okolí máme s logom EÚ? veď len v mojej obci školy, škôlky, cesty, železnice, mosty atď... cyklochodníky všetko financované z fonfdov EU , keďže som aj v komisii pri obci a trocha do toho vidím... väčšina obcí miest by svojich zdrojov pomaly neutiahla ani kúrenie a svietenie, nie to nejaký infraštruktúrny rozvoj ... to si mnoho našich antiEÚ naladených spoluobčanov akosi neuvedomuje... a teraz si predstav, že by sa tie eurofondy aj reaálne do centa využívali a nekradlo by sa na žiadnych úrovniach... to by sme tu mohli byť naozaj byť druhé Švajčiarsko...Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.