Ďalšia kúpeľna v dome

Dobrý deň, mám otázku - ideme prerábať 20 ročný bungalov. Je tam jedna veľká izba vedľa kúpeľne, tú by sme chceli ako spálňu a teda otázka je, či by sa tam dala dorobiť menšia rodičovská kúpeľna (wc, sprcha, umývadlo)? Priestor tam na to je, len sa pýtam kvoli vode, odpadu atď. Ďakujem vopred za odpovede :)
Odpovedať
Keďže nie sme jasnovidci musíš sem doložiť projekt, ideálne skutkového stavu riešených miestností... 🙂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dedo758:

Keďže nie sme jasnovidci musíš sem doložiť projek…
@dedo758 to momentáne k dispozícii nemám, keď tak neskôr doložím, ale či sa niečo také dá zrealizovať, či niekto má skúsenosť s takouto dorábkou ďalšej kúpeľne :)
Odpovedať
Zrealizovať sa dá všetko. Aj keby ste chceli kúpeľnu na opačnej strane domu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hasterman:

Zrealizovať sa dá všetko. Aj keby ste chceli kúpe…
@hasterman ďakujem takúto odpoveď som chcela 😄👍🏻
Odpovedať
Záleží od finančného zdravia vašej domácnosti🙂 lebo vtedy je možné skoro všetko. "Za peníze v Praze dům" - ale najprv treba vidieť, čo a ako je tam teraz. Tak počkáme na tie projekty; alebo aspoň na papier nakreslený skutkový stav...
Odpovedať
Tak ak by stačilo zatiaľ takto na mobile nakreslné
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od vanesast:

@vanesast pokiaľ tam chceš mať len umývadlo a trebárs sprch. kút, tak nie je problém. Ak aj WC, tak problém môže nastať.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od milan209209:

@vanesast pokiaľ tam chceš mať len umývadlo a tre…
@milan209209 a ak by sme teoreticky mali spálňu z druhej strany tejto kúpeľne (tam je tiež jedna väčšia izba) tak by tam mohla byť kúpeľna aj s wc?
Odpovedať

@vanesast Všetko sa dá, ako bolo písané vyššie. Z tohto čo tu je, sa dá iba tipovať. Buď si zoženiete pôvodnú stavebnú dokumentáciu a budete dúfať, že skutočne prevedenie je podľa nej a s tým zájdete za architektom, nech vám vypracuje plán podľa vašich predstáv, alebo ste rozhodnutí aj na rekonštrukciu terajšej kúpeľne, kde sa tým pádom zistí skutočný stav a teda sa tomu prispôsobí aj riešenie napojenia v novej kúpeľni. Všetko sa však môže veľmi skomplikovať, ak je vodné podlahové kúrenie. Komplikácie znamenajú €€€€. Preto je najrozumnejšie voľba (aj vzhľadom na tie €) to riešiť s architektom a pôvodnými plánmi.
Odpovedať

@milan209209 a ak by sme teoreticky mali spálňu z…
@vanesast samozrejme, ak som to dobre pochopil.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od milan209209:

@vanesast samozrejme, ak som to dobre pochopil.
@milan209209 áno takto nejako by to bolo riešené, ďakujem 🙂
Odpovedať

@milan209209 áno takto nejako by to bolo riešené,…
@vanesast nemáš za čo. V prvom rade sa treba prispôsobiť napojeniu odpadu do jestvujúceho WC. A následne do tohto odpadu DN110 treba dopojiť umyvadlo, kút, resp. vaňu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?