Rozvody kurenia cez strop v byte ?

Zdravim robim rekonstrukciu bytu no nakolko sa jednalo o byt v povodnom stave boli tam len gamatky (plyn)... idem tahat nakomplet rozvody kurenia a teda radiator v kazdej izbe (vodar/kurenar) mi odporucil tahat rozvody k radiatorom cez strop (bude znizeny - sadrokarton) Stretol som sa s dvomi verziami 1. rozvod sa nebude dať odvzdusnit a cerpadlo bude tlacit proti vztlaku vody ked sa bude vracat na podlahu 2. vyspaduju sa komplet rozvody V takomto pripade tak ze pri kotli sa vytiahne rozvod na maximum aby sa zmestili male odvzdusnovaky a cele to potom ide dole spadom udajne vobec ziadny problem v tom nieje - ale toto je riesenie v dome CHCEL BY SOM VEDIET CI TO NIEKTO V BYTE ROBIL CEZ STROP A AK ANO AKO RIESIL ODVZDUSNENIE ROZVODOV Dakujem vopred za kazdu odpoved
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od matesky:

Zdravim robim rekonstrukciu bytu no nakolko sa je…
@matesky čo ti bráni zasekať trubky po obvode do steny, aby si sa vyhol zbytočným problémom? Tiež som nad tým uvažoval, ale nakoniec som ich dal do stien spolu aj s elektrokáblami.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@matesky čo ti bráni zasekať trubky po obvode do …
@zicher Pravdepodobne je to tehlová bytovka tak tam môže. Ak by nejakým zázrakom boli ganatky v paneláku tak za horizontálne drazkovanie par cm na rúrky kúrenia do panela by som realizátora zavrel za všeobecne ohrozenie..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?