Presun kuchyne v paneláku: Realizácia a povolenia

Dobry den, mohol by mi niekto povedat ci je mozne presunut kuchynu do inej miestnosti s tym, ze napojenie do stupacky je cez cca 1 metrovu chodbicku (vid podorys). Dakujem pekne
Odpovedať
Profilova fotka
@martinaivanka treba sa zamysliet na rozvodom vody (riesitelne cez strop) a odpadom - ten je najvacsi problem.
Odpovedať
Ano, ten odpad ma zaujima akym sposobom by sa dal vyriesit.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od martinaivanka:

Ano, ten odpad ma zaujima akym sposobom by sa dal…
@martinaivanka sposobom precerpavacej stanici 🤗
Odpovedať

Dobry den, mohol by mi niekto povedat ci je mozne…
@martinaivanka koľko ľudí býva v tom útulnom bytíku? Mne sa ten návrh páči.. Ale nie ten po zmene, lež pôvodný.. Pre dvoch ľudí je to ideálne riešenie. Nejako neviem, čo tým získate, ked kuchyňu prehodíte. Pekná priestranná rohová linka, pod oknom rohová kuchynská lavica, alebo stôl do rohu s dvomi stoličkami. A veľmi slušná izba s možnosťou priestrannej rozťahovacej rohovej sedačky.. A ako bonus veľká voľná stena na nábytkovú zostavu, alebo rolldoor.. To všetko by nebolo po zmene možné.. Možno bude kuchyňa veľká, priestranná, ale na úkor luxusnej izby. Nová izba bude mať 3x2,5m, to je tak na posteľ a dosť.. Čo sa prerábky týka, tak chýbajúci odpad budete musieť riešiť zrejme prečerpávaciou staničkou. Išlo by to aj bez nej, ale museli by ste zamurovať dvere z terajšej kuchyne do chodby a potiahnuť vodu a odpady v zamurovanej stene. A nové dvere by ste museli vyrobiť medzi miestnosťami vedľa balkonových dverí. Ale čo tým získate, na to som neprišiel..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@martinaivanka koľko ľudí býva v tom útulnom bytí…
@zicher byt vyuzivam ja so synmi iba prilezitostne ked prideme na Slivensko cez prazdniny. Preto potrebujem samostatnu izbu. Byt ma satnik takze Nepotrebujeme ziadne ine ulozne priestory iba sukromie,
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od eurofuser:

@martinaivanka sposobom precerpavacej stanici 🤗
@eurofuser ta by v mojom pripade bola umirstnena kde?
Odpovedať
Profilova fotka

@eurofuser ta by v mojom pripade bola umirstnena …
@martinaivanka v skrinke pod umývadlom
Odpovedať

Dobry den, mohol by mi niekto povedat ci je mozne…
@martinaivanka neda sa to takto jednoznacne povedat z podorysu, tam si musis zavolat realizatora na fyzicku obhliadku. Ale myslím , ze by bolo jednoduchsie tento predat a kupit taky co vam bude vyhovovat...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?