Odpoveď na príspevok od pietiercianok:
Dobrý deň, Nevedel by napm niekto poradiť, prečo… @pietiercianok vyzerá to ako veľké zrno omietky, ktoré nevie dobre farba prekryť. Alebo nesprávne natiahnutá omietka. Nerobil som s danou omietkou, neviem ako sa správa. Ale podobne sa správa VPC omiekta, ked je zle zašúchaná. A s ňou mám podobnú skúsenosť.Odpoveď na príspevok od zicher:
@pietiercianok vyzerá to ako veľké zrno omietky, … @zicher pomohlo by napr. prebrúsiť steny a zbaviť sa zrna pomocou 120-tkou brúsnym papierom? Alebo čo s typm teraz (okrem strnhnutia celej omietk)Odpoveď na príspevok od pietiercianok:
@zicher pomohlo by napr. prebrúsiť steny a zbaviť… @pietiercianok za pokus to stojí, ale ten bordel okolo asi nie. Jednoduchšie by bolo znovu to natiahnuť.. Ale s niečim, s čím má omietač skúsensti. Omietka je ošemetná vec, treba mať na to správny grif a hlavne by to nemal robiť jeden človek.. Ale dvaja zohratí ľudia. Jeden naťahuje, hladí, druhý zašúchava. Ak je to ten typ, čo mám na mysli ja. Sadrové netreba zašúchavať. ALe tiež to treba vedieť.Odpoveď na príspevok od zicher:
@pietiercianok za pokus to stojí, ale ten bordel … @zicher takto vyzerá stena po obrúsení a zatiaľ bez dodatočného náteru. Vyzerá to ako schodná cesta?Odpoveď na príspevok od pietiercianok:
@zicher takto vyzerá stena po obrúsení a zatiaľ b… @pietiercianok je vidno, ako to bolo naťahované po etapách, o tom píšem. Je to oveľa lepšie, ale stále to poznať, také vlny, ťahajúce sa vertikálne od vrchu dolu. Preto by to mali robiť dvaja a nie jeden. Ale toto by už malo byť lepšie.Odpoveď na príspevok od zicher:
@pietiercianok je vidno, ako to bolo naťahované p… @zicher robili sme to davaja a celú stenu naraz ale nie sme profíci. V prípade ako to ďalší názer pekne prekryje, dám tu vedieť. ĎakujemOdpoveď na príspevok od pietiercianok:
@zicher robili sme to davaja a celú stenu naraz a… @pietiercianok Nemyslim si, ze to pomoze. Je to o nieco lepsie, ale ta farba niesluzi na to, aby vyrovnala nerovnosti, ktore na tej stene proste su.