Odpoveď na príspevok od andrej456g2:
Zdravim, Mam nekonecnu dilemu o prerabke bytu. I… @andrej456g2 Ahoj, Ja som tiež tak polepil byty že sa kupelna prerobila ako tak, aj s elektrikov. A v ostatných izbách ostala stará elektrika. Teraz su tie byty v nájme keď sa to zničí som rozhodnutý dať celý byt do sadrokartonu a tam dať novú elektriku. Samozrejme vyrovnám aj podľahy komplet, a aj nové kachličky a sanita do kupelky. plus wc geberity. Nové okná a dvere a klimatizácie. Ale potom nechcem na ten byt šahať len malovať aspon 15 rokov :) Čiže chcel som povedať len to že treba to spraviť raz a poriadne ako 5x a po častiach a nesystémovo. Lebo ja som chcel to zameniť a kupiť novostavby, ale problém je že cena aj o 70 tisíc väčšia o jednu izbu menej v podstate a prenajmeš to o 2 stovky drahšie a to sa mi neoplatí dať 70 tisíc viac za brloh.Odpoveď na príspevok od andrej456g2:
Zdravim, Mam nekonecnu dilemu o prerabke bytu. I… @andrej456g2 bývate tam? plánujete tam bývať? ak áno, tak by som ho prerobila celý, ak nie, tak postupne, začať kúpeľňou, pri kúte by som rozmýšľala nad vaňou so zástenou, keď tam aj tak nevojde šikorý kút, alebo potom nad zmenou dispozície, ak by sa dalo.