Ako sa dnes dá pekne riešiť prechod medzi dlažbou a laminátom?

Ahojte. Ako sa dnes dá pekne riešiť prechod medzi dlažbou a laminátom? Tie vypukle lišty ma nenadchýnajú. Dakujem Miro
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od miros159:

Ahojte. Ako sa dnes dá pekne riešiť prechod medz…
@miros159 ak máš dodržanú rovinu, tak si daj plochú..
Odpovedať

@miros159 Tak ako včera. Prechodovou lištou. Jej dizajn je na tebe, čo kúpiš, či tam máš výškový rozdiel.
Odpovedať

@miros159 ja som pouzil na ukoncenie dlazby hlinikovy profil a k nemu laminat + farebny silikonovy tmel od mapei.
Odpovedať
videl som že ak to je v rovine tak tam dajú len silikón (vhodnej farby).
Odpovedať
Profilova fotka
Ked je spara mala a nieje rezane z povrchov tak vies parketu pridvihnut podlepit a zasilikonovat krasne. No nechaj to dobre vyschnut lebo sa spina nachyta.
Odpovedať
Mozno pouzit skryte prechodove listy, flexibilne pasky alebo tesniace profily vo farbe podlahy, alebo nechat laminat a dlazbu dorovnat do jednej urovene, prechod bude takmer neviditelny.
Odpovedať
Je to sice drevo, ale medzi dlazbou a podlahou je tmel. Podmienka je samozrejme uplna rovina dlazby s podlahou
Odpovedať
Profilova fotka
Moji znami mali zapusteny hlinikovy profil, a teda dizajnovo to vyzeralo super. Uz presnu techniku osadzania neviem, ale mozno by to sa ti taky styl pacil.
Odpovedať
Ahojte, chcela by som sa opýtať, mame vyskovy rozdiel medzi dlažbou a podlahou az 2 cm (podlaha je vyššie), nemali by ste nejaký tip ako vyriesit takýto prechod?
Odpovedať
Profilova fotka
@costym toto by som asi riešil vyššou prechodovou lištou. Príde mi to také najrýchlejšie. Ako vznikol taký rozdiel? Nechceli ste to radšej vyrovnať pred položením podlahy?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od costym:

Ahojte, chcela by som sa opýtať, mame vyskovy roz…
@costym su prechodove listy co maju jednu stranu zosikmenu to by mohlo pomoct.
Odpovedať
Take niečo som našla, čo by ste na to povedali?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?