Zmeny a upravy

Ahojte, poradili by ste mi co zmenit, vylepsit v tomto projekte? Silno nad nim uvazujeme..satnik by som dala vstup zo spalne, vstupne wc zmensila aby sa tam vosla skrina dlhsia do predsiene..rozmyslame zuzit aj chodby..co vy nato strechaci? Dakujem za kazdy nazor a radu😉
Odpovedať
@henyka86 Netreba tam nič zásadné meniť. Podľa mňa je to celkom dobrý návrh. Ak sa ti zdá, že máš málo úložného priestoru, tak max. s tým sa trochu pohrať. To malé WC sa dá trochu zmenšiť v prospech skrine na topánky a kabáty. Šatník nedávaj zo spálne. Podľa mňa je šatník aj zbytočný. Zväčši radšej spálňu tak, aby sa ti za dvere vošla vstavaná skriňa na celú stenu, budeš mať viac priestoru, než v šatníku. A miesto toho šatníka ešte nejakú skriňu v tej chodbe. A kde máš technickú s kotlom a zásobníkom TUV? V komore?
Odpovedať
@chrobak7 tiez sa mi zda ten satnik njaky maly a teraz v dome mame presne tak jak pises roldor na celu stenu..a bez satnika..TM je myslene ta komora, tiez som si neni ista ci tam vojde aj pracka so susickou, kotol..
Odpovedať
@henyka86 Keby si zrušila ten šatník, za ním tú izbu predĺžila o 70 cm a do toho priestoru dala vstavanú skriňu, tak by si mohla mať veľkú technickú, kam by si v pohode vopchala práčku aj so sušičkou. Pre inšpiráciu - my máme v technickej taký menší prací kút s práčkou a sušičkou, pozri tu: https://www.modrastrecha.sk/forum/kuc... A ešte mi príde garáž veľmi malá vzhľadom na to, že je to v rodinnom dome. Ak tam odparkuješ stredné auto, tak za auto sa už vôbec nič nevojde. Aj šírka je LTT. Ak aj auto natlačíš na jednu stenu, tak šofér ledva vystúpi. A zimné gumy dáš kam? Ja mám garáž dlhú 5,7 metra a širokú 4,4 m aj tak za auto už nič nevojde, len otvorím kufor. Vedľa auta je ale dostatok miesta na bicykle, regál, zimné gumy a ešte aj pultovú mrazničku. A to dokážem otvoriť všetky dvere, nikto nemusí nastupovať mimo garáže.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?