Stavia niekto bungalov 333?

Zobraz úvodný príspevok
Stavia niekto bungalov 333, resp. variantu s terasou alebo s garažou?
Odpovedať
Profilova fotka
@ingridka07 my sme si robili svojpomocne a od vykopania po zaliatie deky to bolo 6 800€ a to islo cca 60 m3 betonu, na dva rady dt (cca 200ks) a do dosky som daval namiesto sietovi 6 mm sietovinu 8 mm oka 150x150
Odpovedať
Profilova fotka
@ingridka07 ahoj no ak si správne spomínam tak aj s prácou chlapov cca 7,5 tis.
Odpovedať
@ingridka07 nas vysla zakladova doska 14 tis € .. mame aj pivnicu pod terasou. slo nam tam 100m3 betonu a bez par kusov 1000 ks DT tvarnic .
Odpovedať
@ingridka07 Na stavbe treba stále počítať. 100 m2 x 0.15 cm = 15 m3 betónu 15 m3 x 75 €/m3 = 1125 € + rezerva = 1 400 € betón 1400 € + práca 600 € = 2000 € drevo na debnenie nerátam, lebo sokel aj deka sa dební naraz
Odpovedať
Profilova fotka
@jiri_m kolko vas vysla zakladova doska? Dakuje!
Odpovedať
@wondgo ahoj my sme robili dreveny strop s tym ze cez obyvacku sme dali u-cko a do toho kotvili kliestiny,v detskych izbach sme namiesto u-ciek dali hruby dreveny tram,kliestiny su kotvene na venci,na kliestiny sme spravili konstrukciu a dali sadros :)
Odpovedať
Zdravím, pridávam sa k staviteľom 333+t+g. Som vo fáze prípravy projektu. Plánujem mať podpivničenú terasu, zateplenie podlaha 20, strop,40, steny 20, okná trojsklo a ak budú nejaké peniaze nazvyš tak by som rád aj rekuperáciu. Neviem sa rozhodnúť aké kúrenie. Tí ktorí kúria čisto elektrikou, môžete mi poslať info aké sú vaše mesačné náklady a koľko vás vyšlo kúrenie. To isté by som poprosil aj majiteľov 333, ktorí kúria tepelným čerpadlom. Ďakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ludia kto z vas robil dreveny tramový strop a aku alternativu? robili ste ho podla projektu?
Odpovedať
Profilova fotka
Tak základ máme hotový, sme pripravený vytiahnuť múry, vyzer to tak, že budúci víkend ideme na to, teším sa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, poprosila by som Váš názor. Dostala som cenovú ponuku na hrubú stavbu cca 45.000€ (praca+material). Je to vela? Ake mate skusenosti? Dakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
prosim vas ake velke ste davali vence a ako ste ich vystuzovali? budeme davat ytong lamba 300 + original Ytong preklady a dreveny tramovy strop
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, chcela by som sa spýtať či náhodou nemá niekto na predaj Porotherm stopné vložky 17/60. Potrebovali by sme len 12 kusov, o toľko nám menej dodali :(
Odpovedať
Ahojte, tak píšem po dlhšej dobe :-) momentálne sme v štádiu zaliatej platne a ideme objednať solbet na murovanie :-) manžel troška rezignuje, je nahnevaný sám na seba...staviame verziu s garazou a poradili nam, aby sme mali nosne steny len obvodove mury, strop nerobime betonovy a krov bude vaznikovy..teraz si bucha hlavu, ze sme nerobili stredom domu nosne steny, boji sa, ze casom bude dom pracovat a ze moze praskat platna a steny v dome... :-S :-S :-S hmm, tak mame take troska obdobie, ze ho nic nebavi a skrie ho to :-(
Odpovedať
zdravim chcem vas poprosit vedel by mi niekto poslat rozpocet jeho 333+T ? Dakujem .
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
dnes nalievame anhydrit tešíííím..... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wondgo Porotherm Miako bude a vyvýšeny strop nad obyvačkou :)
Odpovedať
@wondgo je to z lepidlom a nizsiu som nenasiel
Odpovedať
Profilova fotka
@19miro cau. nemas to nejak velôa na to ze je to bez prekladov? Je to s lepidlom alebo s penou?
Odpovedať
@wondgo ahoj tak tehla je briterm ipelske tehelne ja mam 30 obvodovu komplet stali 3200 plus este navrch treba ratat zalohu za palety a ta bola asi 390 eur preklady idem este len teraz kupovat
Odpovedať
Profilova fotka
@bucko89 Aky ides davat strop?
Odpovedať
Profilova fotka
@19miro aku tehlu ste brali a kolko ste za nu dali. Brali ste aj komplet preklady??
Odpovedať
Profilova fotka
Počasie nám prijalo, a tak máme vymurované steny. Budúci týžden sa ide na strop :)
Odpovedať
mno konečne po dlhej veľmi dlhej dobe sme kúpili tehlu a ak všetko dobre pojde tak v nedeľu už by malo všetko stať
Odpovedať
@lulu224 ahoj nas vysli 2200€ aj so zaluziami ale mame ich cca o 20%zmensene,mame plastove 6komorove 3-sklo s hlinikovymi izolaciami medzi sklami
Odpovedať
ahojte... kolko vas stali okna na 333-ku? dakujem
Odpovedať
@vianocnydarcek mame cca 10km od Presova ale rozostavane pred stierkami
Odpovedať
Profilova fotka
@wondgo Tiež sme to museli objednať do 25.3., tak sme aj objednali. Riešili sme to cez stavebniny. Zatiaľ sme neplatili nič, máme to uňho na sklade a zaplatíme to podľa starej ceny, lenže najskôr musíme dokončiť tie základy, akosi nám počko nepraje. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@patkaaa no lebo mne tvrdili ze to musim do nejakeho 26.3 objednat a do konca mesiaca zaplatit lebo potom sa to uz neda. A to riesite so stavebninami alebo s vyrobou Ytongu. Je mi jasne ze maju na sklade stavebniny kopec materialu za stare ceny ked vedeli ze pojdu ceny hore a teraz ho budu predavat za nove ceny
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?