Ahojte,
planujeme vystavbu Bungalovu 1174 z Euroline,a touto cestou by som rada oslovila ludí,ktorí sa chystaju,alebo chcu postavit tento domcek. x-)
Ako prve by som rada vedela, ci uz ma niekto vycislene aspon predbezne naklady na hrubu stavbu.
http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro...
@vargon My už od 15.12.2012 bývame :-) Urobili sme zopár zmien : zväčšili obývačku na úkor terasy, strop spravili drevený s SDK, technickú presunuli do garáže, nad stredom domu bude v podkroví pracovňa, zväčšili sme WC, aby sa tam zmestil sprchový kút a vymenili sme ho so šatníkom a špajzou.
Bližšie info v IP :-)
@ninka23 ahoj, môžem poprosiť tie náklady na domček?????základy, hrubá stavba, strecha aj izolacia, okná plus elektrina, kúrenie, voda, a všetko ostatné bez fasády stačí. ďakujem veľmi pekne. Práve sme v štádiu počítania nákladov na podobný domček, takže je u nás veselo.
@ninka23 mohla by som poprosiť viac fotiek ohľadne tvojho domčeka?? rozmýšľame tiež nad výstavbou tohto domčeka. Poprípade infošky koľko vás to cca vyšlo všetko. Ďakujeeem
@silvia61 ahoj mohla by som prosím vedieť kde staviaš tento domček?? Vidím že si z okolia NZ, radi by sme sa prišli pozrieť na domček, keďže aj my rozmýšľame nad týmto projektom. Díky moc
Rád bych oživil toto téma. Máte někdo postavený tento dům ? Bungalov 1174 od Euroline ? zajímá mě rozpočet při stavbě svépomoci připadně subdodavatelsky + fotky. Za každé informace děkuji
@wbc ahoj ako vidíš vyššie stavia ho tu dosť veľa ľudí a hlavne si pozri album mkriz-a on tam má perfektné fotky a vie aj super poradiť. My sa ho tiež chystáme stavať budúci rok na jar, momentálne riešime pozemok. Projekt nebudeme kupovať od Euroline, máme tam nejaké tie zmeny a dávame si ho prerobiť. Je super zájsť k niekomu pozrieť domček, aj my sme boli aj na dvoch miestach odtiaľto z MS a veľa nám to dalo! Držím palce. ;-)
@gabika115 Ahoj, děkuji za info, na fotky od uzivatele mkriz jsem koukal (ten barák je krásny) ale on to má bez garáže a dům ma hlavne postavený na klíč takže né svépomoci co jsem se díval. Chtěl bych vědět nějaké ceny koho kolik stál ATP.
@wbc to je pravda, tak skús coco5 ona je tiež z CZ a tiež stavia tento domeček aj s garážou a svojpomocne. Čo sme my boli pozrieť na SK, stavali ho presne podľa projektu od Euroline tak ich to vyjde svojpomocne okolo 70 000€, ale to už aj s interiérom, myslím si, že je to celkom v pohode suma.... coco5 je strašna milá pani skús jej napísať ona ti určite poradí ;-)
@ninka23
Ahoj mozem sa spytat kde ste si postavili tento domcek?Velmi sa nam paci a momentalne riesime tento projekt.Na buduci rok by sme chceli zacat so stavbou...Bolo by mozne prist sa pozriet?My sme z Presova.Dakujem
@gabika115 strop sme zmenili z betónového na drevený. Máme šikovných robotníkov a strop už máme skoro hotový :-) . Fotečky pridám, ale robia tak rýchlo, že nestíhame fotiť ;-)
@gabika115 ahoj, aj my sa chystame na buduci rok na jar stavat tento domcek, projekt si tiez chceme prerobit a preto ho nekupujeme cez Euroline...chcem sa spytat ako ste si ho vy prerobili oproti originalu?A mam este 1 dotaz pises tu ze ste boli uz na 2 obhliadkach.Mozes mi napisat ze kde?Aj my by sme radi isli ale zial nevieme o nikom.Je lepsie raz vidiet ako 100 x pocut...a neviem si velmi predstavit ako moze vyzerat v skutocnosti...dakujem velmi pekne
@timotejko2 neviem odkial si, ale v BA su take domy postavene.
a aj na stranke euroline pri tom dome ti dava moznost ze zobrazit na mape kde uz dany dome stoji. :)
Ahoj,nekdo z okoli Hradce Kralove,kdo ma tento domecek?Zvazujeme tento nebo 1088-ku.Nemate nekdo rozpocet,kolik vas vysel svepomoci?Diky za kazdou odpoved.