Odpoveď na príspevok od magdasvar:
@normicka ano, boli sme aj pozriet jeden vzorovy … @magdasvar A ake boli vase dojmy po tejto navsteve? Rovno ste si povedali, ze chcete presne takyto isty dom alebo ste nejake veci menili? Je to vobec mozne?Odpoveď na príspevok od zimpaul:
@magdasvar tak toto by ma zaujimalo, kde ste boli… @zimpaul tak maju kadetade po Slovensku, my sme boli pozriet v Mikulasi, kedze to sme mali realne najblizsie, ale tak najdes vzorovy dom aj v Prievidzi ci v Nitre napriklad. 🙂 maju to aj na stranke, najprv sme sa informovali a az potom sme zistili, ze to je vlastne verejne dostupna informacia 😅Odpoveď na príspevok od dlhan:
@magdasvar tak toto je velka pomoc, hlavne pre ta… @dlhan je ozaj lepsie si to ist obzriet a takto nazivo clovek fakt vidi, ze je to klasicky plnohodnotny dom a nie ziadny zrub.Odpoveď na príspevok od simiss33:
@dlhan je ozaj lepsie si to ist obzriet a takto n… @simiss33 my sme sa tak boli tiez popozerat, lebo sme sa vobec nevedeli rozhodnut. nazivo je to predsa uplne o inom, aj sme si hned vedeli predstavit co kde bude.Odpoveď na príspevok od uhrovkova:
@simiss33 my sme sa tak boli tiez popozerat, lebo… @uhrovkova A teda keď ste videli na vlastné oči takýto dom, tak ste si povedali, že áno, takto chceme bývať? Nemáte potrebu sa ešte chvíľku rozhodovať?Odpoveď na príspevok od uhrovkova:
@simiss33 my sme sa tak boli tiez popozerat, lebo… @uhrovkova kde ste sa boli pozriet nazivo? to by bolo asi najlepsie, keby som tam nasich zobrala, nech si to aj oni nazivo pozru.Odpoveď na príspevok od dlhan:
@magdasvar tak toto je velka pomoc, hlavne pre ta… @dlhan vies co, ja som si inak vsimla, ze najviac vedia na drevodomy frflat taki, co s nimi ani realnu skusenost nemaju. 😑 my sme nemali ziadne info, len to, co sme si nasli na internete a v katalogoch, ale inak sme nevedeli o drevostavbach nic. ale teda ked neviem, aspon som bola ticho 😄Odpoveď na príspevok od simiss33:
@dlhan je ozaj lepsie si to ist obzriet a takto n… @simiss33 zaujimalo by ma, ci by ste nemenili ani v zime? nie je takyto dom chladnejsi ako murovany?Odpoveď na príspevok od macko444:
@normicka tak uz asi toho vela nenavymienaju, ak … @macko444 stale sa s tym podla mna da nieco robit, mozno doriesit este nejake dodatocne zateplenie napriklad, to je prve, co mi napada. ale mozno je to len mylna predstava. asi ti, co maju drevodomy uz dlhsie, vedia posudit a zima tam mozno vobec nebyva...Odpoveď na príspevok od normicka:
@macko444 stale sa s tym podla mna da nieco robit… @normicka my sme stavali drevodom cez firmu Dom snov a ziadne dodatocne zateplenie sme riesit nemuseli. tie panely, co sa montuju k sebe, su uz zateplene, takze v zime je tam prijemne a doteraz nebol ziadny problem. 🙏Odpoveď na príspevok od nemcek:
@simiss33 mate aj nejake fotky? Tiez by sme sa ch… @nemcek ja uz som tu aj daval nejake fotky, skus pozriet diskusiu aj spatne. 😉 tiez idete do drevodomu?Odpoveď na príspevok od simiss33:
@nemcek ja uz som tu aj daval nejake fotky, skus … @simiss33 ja si uz tiez nepamatam, idem pozriet 😃 @nemcek my sme sa aj s muzom zhodli na tom, ze ak dom, tak svojpomocne urcite nie. 😑 aj ti, ktori sa do takehoto niecoho pustili, tak by do toho rozhodne nesli znova a celkom to aj chapem 😅Odpoveď na príspevok od nemcek:
@simiss33 este sme na vazkach, ale je to jedna z … @nemcek To som zavrhol aj ja, aj keď tá vidina úspory financií ma dosť lákala. No v konečnom dôsledku to tak nie je úplne ružové, ako si to ľudia predstavujú. 🙂Odpoveď na príspevok od simiss33:
presne tak, niekedy sa clovek len zoderie a nakon… @simiss33 Tiež môj názor :) staviate?Odpoveď na príspevok od fero1821:
@simiss33 Tiež môj názor :) staviate? @fero1821 nie nie, uz to mame za sebou, byvame uz nejaky cas 😃 len tak sa zamyslam, ze ti, ktori sa na to chystaju vlastnorucne svojpomocne, tak asi len nevedia, do coho idu 😅Odpoveď na príspevok od zuzgun:
@simiss33 tak to uz sa mozete pochvalit, ako sa v… @zuzgun byva sa nam dobre, ja sa nemam na co stazovat. 🙏 na zaciatku nas upozornovali na hluk, ktory bude pocut az dnu, ze nam bude v zime chladno, ze bude problem to vnutri vykurit a budeme mat vnutri plesne, vlhko a neviem co este vsetko a teda nic z toho sa nam absolutne nepotvrdilo. 😉 takze kto si neskusil v takomto dome byvat na vlastnej kozi, nevie nic 🙃Odpoveď na príspevok od zuzgun:
@simiss33 tak to uz sa mozete pochvalit, ako sa v… @zuzgun aha, sorry, na toto som zabudol odpisat - cele to mohlo trvat dokopy asi tak pat mesiacov a v tom ratam aj stavbu, vybavovacky vsetkych potrebnych povoleni atd.Odpoveď na príspevok od kunver:
@simiss33 preto je lepšie, pýtať sa ľudí, čo to n… @kunver Ja by som nedokázal kritizovať niečo, s čím nemám reálnu skúsenosť. A keď neviem a chcem sa silou-mocou vyjadriť, tak si to najprv aspoň naštudujem 😁 Napríklad aj o drevodomoch.