Stavba domu na kľúč - koho odporúčate?

Ahojte,som tu nová a keďže ideme riešiť výstavbu RD, rada si prečítam zaujímavé diskusie a vaše názory a skúsenosti.. Hľadáme serióznu stavebnú firmu, najlepšie čo stavia na kľúč.. Poznáte takú ktorej sa vyplatí hotovosť až na finish resp. na tranže? Ďakujem
Odpovedať
v prvom rade teda vitaj na fóre. Doporučujem ti pohľadať v histórii, lebo na túto otázku môžeš mať neprimerane veľa negatívnych reakcií vzhľadom na málo poskytnutých údajov. Každá firma sa prezentuje ako seriózna, no chceš stavať v Košiciach a firmu z Blavy? A predpokladám, že žiadna firma ti nepostaví dom na finish bez zálohy. Možno 50% záloha pred začiatkom stavby a potom na tranže podľa jednotlivých úkonov.
Odpovedať
Profilova fotka
@sifonka22 ahoj, vitame ta tu 🙂 Skus napisat aj blizsie informacie, kde planujete stavat dom, atd.? A ako napisal insed, skus popozerat aj starsie temy, kde ludia rozoberaju firmy na kluc. Je ich tu kopec.
Odpovedať
Profilova fotka
@sifonka22 dufam, ze sa ti tu medzi nami bude pacit a ze sa dozvies vela uzitocnych informacii 🙂 😉
Odpovedať
Podľa mňa žiadna firma nebude súhlasiť s tým, že vyplatiť až po vyhotovení stavby. Isto aspoň polovičnú zálohu budú chcieť. Lebo to je moc veľké riziko a väčšinou si aspoň na ten materiál berú zálohy, aby mali z čoho kupovať.
Odpovedať
@sifonka22 ahoj, mne stavali na 8 tranzi A ešte každá tranza rozdelená na polovicu Polka tranze vyplatená pred dohodnutým rozsahom prác, druhá polka tranze po dokončení dohodnutej práce v tej danej tranzi. A takto sa pokračovalo až na finis
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?