Rozmer brány pre dvojgaráž

Dobry den..vramci domu budeme mat taku vecsiu dvojgaraz a predstavoval som si otvor na garazovu branu v rozmere 6m x 2.5m pre dobru manipulaciu..mate niekto skusenosti s takou velkou garazovou branou?viaceri predajcovia mi povedali ze nerobia taky rozmer koli prehybaniu panelov,iba lomax sa vyjadril ze nieje problem a od hormanu som za 2 tyzdne este nedostal odpoved..popripade kto vam ju montoval,kolko stala a ci je vsetko v poriadku aj po nejakom case..dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, nemam skusenosti, len skus pripomenut u hormanna ci na teba nezabudli, lebo viem ze v FR 6m robili. Mozno by ti povedali kde ich instalovali.
Odpovedať
@kubas10 robím na dome a počúvam rádio a často beží reklama na horman, žiadal som od nich cenovú ponuku a tiež sa mi zo 2 týždne neozvali. Tak spomedzi iných ponúk mi nakoniec dodala firma Spedos a musím povedať, že maximálna spokojnosť. To mi ešte urobili dvere presne do rozmeru, aký som mal v projekte. Horman ani nevie urobiť na presný otvor, tak mi to príde divné, že reklama jak hrom a realita niekde mimo, slabá firma.
Odpovedať
Profilova fotka
@kubas10 @insed My máme garážová vrata od Hormanna, máme je přes místního prodejce, který je zastupuje a naopak jsme byli velmi spokojení. Vrata máme tedy jen 5m, antracit, na JZ a musím říct, že jediný Hormann nás upozornil na to, že se může stát, že vlivem tepla nepůjdou otevřít nebo zavřít. Vrata mají pevné výztuhy a zatím se to nestalo. A i cena nás mile překvapila.
Odpovedať
@lenkito10 uz 2 krat som im posielal dopyt na branu pred 3 tyzdnami a znova pred 2 tyzdnami zatial prisiel iba potvrdzovaci mail a nic viac.. @insed mas rozmer 6x2,5? @qeszi_sk viem ze hormann patri k tym kvalitnejsim vyrobcom prave preto som im poslal ziadost o cenovu ponuku 2x ale asi nemaju zaujem
Odpovedať
ja mam 5x2,5 lamelland
Odpovedať
@kubas10 ja mám 5,4m, ale keď som sa zo zvedavosti pýtal na maximálny otvor, tak konštrukčne sa dá urobiť 6 m šírka. Ale to je fakt maximum. V robote máme od nich možno 20 vrát, preto som oslovil aj ich, ten Horman ma sklamal. Asi 1 vráta sú malý biznis pre nich. Rovnako reagujú aj firmy na okná, rozpočet cca 12000€ a niekto sa ani neunúval registrovať ponuku. Nech príde kríza, potom bude zákazník vážený
Odpovedať
@insed neda mi nereagovat. Predpokladam, ze tvoja negativna skusenost silno suvisi s lokalnym zastupenim Hormann. Ja som mal cenovu ponuku v den dopytu a to najlacnejsiu na trhu. Takze tvoja skusenost sa asi neda generalizovat. Ale inak suhlas, prio. kriza to asi precisti. Zda sa, ze je az moc dobre...
Odpovedať
@bigjamajko ja ako konečný spotrebiteľ neviem a ani ma nezaujíma, či má Horman priame zastúpenie, alebo lokálnych predajcov. Zistil som to až po navštívení ich stránky. Že má lenivých predajcov a nevedia urobiť ani za 2 týždne cenovú ponuku je problém Hormanu. Ak by to bola seriózna firma, tak určia pravidlá pre predajcov a vec vybavená. A občas ich aj prekontrolujem, či ich dodržiavajú. Ak nie, beriem licenciu. Firma Spedos a Pemat, reagovali do 24 hodín, Lomax asi 2 dni. Cenovo vyhral spedos a keďže aj v práci máme od nich brány a idú spoľahlivo, voľba bola jasná. Ten Horman sa mi nakoniec ozval, teda poslali CP, ale už som mal vybratú inú firmu. Keby si toto čítal niekto z Hormanu a videl, že minimálne 2 zákazníci majú zlé skúsenosti s komunikáciou, určite by robil opatrenia.
Odpovedať
@insed je to velmi individuálne,ozaj závisi od konkrétneho zastúpenia.Já som mal CP od Hormannu hned na druhý deň.
Odpovedať
Takze asi sa treba postazovat na modrej streche a ponuka od hormannu prisla ale zjavne sa im to nechce robit tebo poslali dost prestrelenu cenu teda aspon podla mna..poslali mi dve ceny v priemyselnom prevedeni a v privatnom prevedeni Hormann Priemyselne 7180€ Privatne 4375€ Lomax BA 3700€ Lomax ZH 2800€ Co na to hovorite?primerane ceny?prestrelene? Poznate este niekoho kto robi taky rozmer brany?alebo ma vobec niekto taky rozmer?
Odpovedať
@kubas10 ide len o to ake daju siroke panely, vsetko je rovnake, cize najsirsie panely su povedzme 6m tak to spravi hocikto, hore das silnejsiu strunu a je vybavene, Nevieem aky mas pohon, urcite keby si chcel sa da dostal aj na polovicu tych cien.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?