Odpoveď na príspevok od jakub967:
Ahoj, čo hovoríte na takýto projekt ktorý sme si … @jakub967 tie detske su pekne, ale ked sa na to pozeram z pohladu matky tak nie velmi prakticke. Chore deti si neviem predstavit v tej izbe. S horuckou, zvracanim, prehananim. Budem sa uz asi po tisici raz opakovat ale v obyvacke nie je ziadne sukromie a pokoj. Deti budu chodit hore dole s kamaratmi, teens si vecer privedie frajerku a ty tam budes rozvaleny na gauci. Chcela by som aby obyvacka bola oddelena chodbou. Ked uz mozno by som vymenila vecko so vstupnou chodbou. Este k tomu vevku ze tam budete chodit z vonku. Ked sme na zahrade tak tam chodime cez terasu a vstupne su zamknute. Velmi zle vidno rozmery ale 12m2 na spalnu je dost malo. A prechod 40cm okolo postele som uz mala spolu s obytymi kolenami. Takze neodporucam drebenu postel. Prezit sa v tom dome urce da ale otazka ci aj pohodlne. Este otazka, ta stena v kuchyni bude mat aky ucel? Budete tam chciet nejaku presklennu zatahovaciu stenu?Odpoveď na príspevok od wivik:
@jakub967 tie detske su pekne, ale ked sa na to p… @wivik Tak pekne postupne v detskej izbe je zvýšenie kvôli priestoru presne aj ked prídu detom kamaráti tak preto je pod posteľou rozkladací gauč (na ktorom momentálne spíme dvaja dospelý) takže v prípade slintačky krívačky alebo po opici to zalomí na ňom kludne aj s hosťom... Ta výmena WC a tech. za Predsien teda zádverie je dobrý nápad a tým sa vstup do domu posunie o kúsok ďalej od gauču kde budem rozvaleny :D To druhe WC norma káže že musí byť samostatné ked je dom 4-izbový takže keď má byť tak nech je tak ako je aspoň v ňom môže byt okno teda svetlo a vetranie keď nás bude preháňať.. OK takže postel musí mať hladké a mäkké okraje to je dobrý postreh preto sme tu Ďakujem.. Stena medzi kuchyňou a obývačkou ktorá vám neni jasná je pevna priečka slúži na také oddelenie priestoru keď bude v kuchyni ako po výbuchu tak nebude to vidieť z gauča a keď príde návšteva tak hneď neuvidí čo mi pláva v hrnci...