Dubova alej

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte, je tu niekto kto si zarezervoval byt v tomto projekte v Ivanke pri Dunaji? Povodne mali mat stav. povolenie v auguste, doposial vsak nemaju hoci je vraj o stavbe rozhodnute a podla povodnych info uz mali davno zacat. Dakujem za akekolvek info
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@patuscha po 4 rokoch hladania, človek nemá moc na výber moc tu v okoli bratislavy alebo v bratislav všeobecne, keby som mohla vyberat tak tu neriešim nejaku dubovu alej. Je toho malo a bohužial za 4 roky hladania som sa nestretla ani trochu z dobrým predajom bytov a nejkym správanim, ala však kupujete byt za xy penazí tak budeme k vam zhovaievaní a mily a všetko dodržíme jak ma byt. Takéto ružove okuliare už nemám, takže pri novostavbah človek bohužial berie ten risk.
Odpovedať
@liumisery aj boli ochotní zapracovať vám do zmluvy takúto podmienku? Ja si však myslím, že nám už aj tak zdvihli cenu bytu. My sme sa len prednedávnom začali o byt zaujímať a to už boli ceny materiálov vyššie a aj inflácia sa uz sklonovala. Takze isto uz pýtajú od nás vyššiu sumu ako od niekoho kto kupoval pred rokom. Preto sa mi nepáči platiť zas ďalších XY %. Ale ako sa tu už písalo, nevezmeme my, vezme dakto iný. Bohužiaľ kupujúci je v dnešnej dobe veľmi malý pán
Odpovedať
@trappa no tak to je jasne, uz vcera bolo take nieco v spravach, ako sa zacali pytat vyssie sumy za byty, no su aj take pripady, ke duz aj rezervacie z minuleho roka zdrazeli
Odpovedať
Neviem kde som to vcera zachytil, ale ze ceny bytov stale rastu aj ked dopyt priamoumerne nie. Tak neviem potom, ze ci skusaju proste, ze dokedy to pojde alebo ako.
Odpovedať
Profilova fotka
@trappa Ano, jasne že nam zapracovali do zmluvy strop že nad 5% zdvihnút sumu nemôžu. Ja som si ale rezervovala byt pred rokom, kedy sa o zdražovaní nehovorilo nič čo sa týka stavebneho materialu a napriek tomu nám povedali že odkedy budu mat už povolenie tak tie bytty budu drahšie. My sme mali nížšiu sumu lebo tam bol ten risk že nedostanu stavebne povolenie lebo sa im to nepodarilo ani pred 7mimi rokmy. Ale každý kto bral byt po stavebnom rozhodnutí mal byt už drahší to nam bolo jasne komunikované. Tak isto ak bude bytovka stát a bude po kolaudácii a bde tma nejaky volny byt (čo pochybujem) tak budu drahšie.
Odpovedať
Su tu aj ine veci, ktore vzbudzuju pochybnosti. V ZoBZ spominany sudny spor, ktory v RZ nie je spomenuty, RZ na jeden subjekt s.r.o. , ZoBZ na iny subjekt s.r.o.
Odpovedať
uz som o nom dost pocul a ako po pravde, dost by ma to odradilo od kupy
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Dobrý deň, všimla som si, že sa v tomto projekte uvoľnilo dosť bytov. Vie niekto prečo? Kedy sa to má kolaudovať? Má niekto aktuálne info?
Odpovedať
@veva91 podla mna sa mnoho ludi za ten cas uz zariadilo inak, alebo sa dvihli ceny pokial sa byty dostavali, nebolo by to prvy krat, co by sa take udialo
Odpovedať
@veva91 @kampap Mal som záujem, a informoval som sa priamo u Developera tohoto projektu, a teda byty v aktuálnej ponuke sú z II. etapy projektu DA, ktorá sa už začala stavať. takže nie, nejde o uvoľnené byty, ani žiadny iný vymyslený scenár.
Odpovedať
@milanhric Dobrý deň, ja som mala predčasom záujem o konkrétny byt, potom bol na stránke ako predaný a teraz je ten istý byt opäť dostupný, usudzujem podľa čísla bytu a dispozície. Tou druhou etapou sa myslí čo konkrétne? Podľa info na stránke ide o tri bytové domy, ďaľšie v pláne nie sú.
Odpovedať
@veva91, kedze chcem v tejto lokalite kupovat byt, jednym telefonátom na tel.cislo ktore tam maju uvedene, som sa dostal uplne jednoducho k reálnym informaciam o tych volnych bytoch, nie ako tu vy vypisujete hluposti. A aj na samotnej stranke jasne pisu, ze projekt bude mat dokopy 9 domov. Prva etapa je uplne vypredaná (skoda pre mna, kedze ta uz je v pokročilej vystavbe), a na tej ich stranke su teda byty druhej etapy, ktoru zacali uz aj stavat tento mesiac. Fakt nechapem, co vedie cloveka tu davat informacie, ked si ich ani neoverí…..
Odpovedať
@diasleo Neviem aké informácie tu dávam, ja som sa normálne pýtala, na stránke majú napísané tri domy tak ako mám vedieť, že ich má byť viac? Keď vidíte byt s tým istým označením napadne vás hneď, že to má byť nejaký iný dom, ktorý na stránke ani nie je uvedený? Jasné, že si všetky info overím, chcela som čerpať z viacerých zdrojov.
Odpovedať
Ahojte. Má prosím niekto z vás kúpený či rezervovaný byt? Rada by som sa opýtala na skúsenosti, uvažujem nad kúpou. Developer predpokladá kolaudáciu druhej etapy v decembri 2024, pričom byty druhej etapy ešte ani nestoja…myslíte, že je reálne, že to stihnú??
Odpovedať
@viki902 Dobrý večer, projekty často meškajú niekoľko mesiacov, v tomto prípade si myslím, že treba skôr rátať tak s jarou až letom 2025. Tiež mám záujem o tento projekt, ale osobne mi to nesúri keďže už jeden byt mám.
Odpovedať
Ahojte 🙂 Ja mám rezervovaný byt v tomto projekte v prvej etape, ktorá má predpokladný termín dokončenia výstavby december 2023 (Už mám zaplatených aj 20% bytu). V ZobKZ mám taktiež uvedené max. navýšenie do 5%, avšak dnes som bola podpisovať dodatok k zmluve kvôli Nadštandardu kúpeľne, ktorú som si vybrala a priamo som sa spýtala na zvyšovanie ceny za byt na čo sa mám pripraviť a pani mi povedala, že navyšovať sa nebude, lebo materiál na výstavbu prvej etapy nakúpili za ,,staré ceny´´, tzn. pred infláciou (pravdepodobne to mali zazmluvnené vopred). Ja osobne už mám lepší pocit z tohto projektu, pretože vidím, že to rastie a ,,hýbe´´ sa to vpred a teším sa, kedy sa konečne nasťahujem 🙂 Takte v prípade akýchkoľvek otázok ma kľudne kontaktujte na IG: mis_elka_ Teším sa na nových susedov 🙂
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Dobrý. Zaujmam sa o kúpu bytu. Nezdajú sa Vám tie miestnosti nejako malé? Ďakujem.
Odpovedať
@mis_elka_ Dobrý. Nezdajú sa Vám tie izby aj prislusenstvo nejsko male? Ďakujem.
Odpovedať
@coko1 Dobrý deň, izby na to, že je to 2i byt s výmerou 50 m2 sú izby myslím akurát, čo sa týka štandardu, bolo na výber aj výber z Neštandardu či už išlo o podlahy alebo dvere. Takže za mňa je všetko okey 🙂 Tiež ste tam kúpili byt?
Odpovedať
@mis_elka_ Idem zrusit rezerváciu byt K-3.I, 3 +KK. Bol som fyzicky pozriet a som zhrozený, aký je to v skutočnosti kamrlík.
Odpovedať
@coko1 Dobrý deň, Vás tam fyzicky pustili na stavbu?
Odpovedať
@mis_elka_ @mis_elka_ @mis_elka_ No coment
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?