Cenove ponuky od roznych firiem na drevodom

Profilova fotka
Ahojte. Kedze som sa rozhodla oslovit par firiem na drevodom, chcem vediet na co si davat pozor, co sa pytat atd. Naco nezabudnut sa opytat? Berte prosim ohlad, ze som zena, dala som sa nato sama a nechcem byt nejak oklamana 🤣 nikto z rodiny skusenost s drevodomom nema, takze poradit nevedia.
Odpovedať
@minuskad Doporučujem si prečítať čo najviac článkov o drevodomoch, ktoré nájdeš na internete. Nie iba od výrobcov drevodomu, lebo tam je väčšinou skrytá reklama, ale od rôznych výrobcov, odborníkov. Napr. tu máš pár základných info: https://www.wittner-haus.sk/drevodomy https://www.stavebnik.sk/clanky/na-co... https://www.setri.sk/drevodom-na-co-s... Ak dáš správne slová do Googlu, tak ti nájde desiatky ďalších článkov.
Odpovedať
Zacal by som porovnanim skladby podlaha/steny/strop, sposob vykurovania atd, aby si sa zorientovala v tom, co za tu cenu vlastne dostanes (a nedostanes). Po zuzeni vyberu zajdi pozriet nielen vzorovy dom, ale aj nejaky rozostavany, vypytaj si referencie, porozpravaj sa s majitelmi. Vsimaj si aj komunikaciu s firmou - ak si nerozumiete na zaciatku, tazko sa to pocas stavby zlepsi. Tu je tiez kopa referencii na firmy v casti Montovane domy. Tam mozes zacat.
Odpovedať
na youtube najdes videa dozoru drevostavieb, tiez aj kompletnu svojpomoc nuz ale aktualne sa cena drevodomu neoplati, hadam mas nato iny dovod ...
Odpovedať
Profilova fotka
@bigjamajko S tymto veru suhlasim, uz len komunikacia s firmou cloveku v mnohom napovie. Pretoze komunikovat s firmou treba pred stavbou a aj pocas a ak to nie je v pohode tak je to cele este o to komplikovanejsie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?