Ahojte, chystáme sa postaviť si svoj vlastný dom. Momentálne sme vo fáze výberu projektu a padol nám do oka bungalov 866 od Eurolinu:
https://www.eurolineslovakia.sk/sk/pr...
Je tu niekto kto tento dom stavia/staval ? Nakoľko je reálna cena domu uvedená v katalógu ? Ako ste s domom spokojný ? Aké sú vaše skúsenosti so stavbou ? Na čo si dať pozor ? Za každé info vopred ďakujem.
@setlers ako zle to nieje ale napriklad tam kde je spalna kupelna a este ta jedna izba z nej by som urobil pracovnu alebo cokolvek ine nejaky kutik pre tvoju zenu alebo teba, nedaval by som tam izbu alebo ked uz tak hostovsku decku nie, aby ste mali sukromie v spalni, aspon mne by teda nebolo prijemne keby ma nieco byt a viem ze decko mi spi na druhej strane chodby, neviem no, pripadne to vymenit spalnu dat dole a hore dve decke izby :) Dole hostovska a spalna napr. :) Kuchyna je fajn oddelena od obyvaku to chvalim :)
@setlers
Pokiaľ nebudete robiť zmeny do projektovej dokumentácie, tak si ho kúpte. Akonáhle uvažujete o jeho úprave (dispozîcia, okná, strecha, verande, terasa, apod...) Dajte si spraviť projekt na mieru.
@setlers
Ešte jedna poznámka. Odporúčam pri realizácii stavby zazmluvniť certifikovanú stavebnú firmu, ktorá je preukázateľne poistená min. na 1,5 násobok ceny stavby.
@setlers ked sa ti to paci az na to ze to neni bungalov ale poschodovy a ma pomerne zlozity tvar strechu atd co znamena komplikovanejsiu a drahsiu stavbu, za mna minimalne krpata obyvacka
Ďakujem za názory, zatiaľ je to náš top výber, aj keď nejaké drobné dispozičné zmeny sa budú musieť uskutočniť, uvidíme čo povie architekt a následne financmajster... :-D
tiež ma trochu zaskočilo, že je ten dom kategorizovaný jak bungalov. Ale to je jedno. Za seba môžem povedať, že by som wc urobil tak aby bol tam vstup priamo z chodby, z predsiene a čo sa týka izieb dolných tak by som to od obývačky a chodby oddelil nejakou stenou, aby bola denná časť úplne odlíšená od nočnej.