Aký projekt na lacný bungalov je dobrý?

Ahojte,sme mlada rodina,mame rocnu dcerku a ja po nociach hladam projekt lacneho bungalovu.staviat budeme svojpomocne.vela casu preklikavanim a hladanim,poradte odkazy dispozicne dobre riesene a lacne bungalovy.usetrite mi vela casu a mozno su tu uz podobne temy,prosim uvedte link.dakujem.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj, skús popozerať ma prodome, sú tam celkom zaujímavé projekty, nám sa páčil tento http://prodom.sk/?p=projekty&project=6 ale nakoniec sme sa rozhodli pre trochu väčší bungalov od ARD 03.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.modrastrecha.sk/forum/tema... dalej pozri napr. temy o montovanych domoch: http://www.modrastrecha.sk/forum/tema... http://www.modrastrecha.sk/forum/tema... http://www.modrastrecha.sk/forum/tema... http://www.modrastrecha.sk/forum/tema...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahojte,tak dcerka uz spi.dakujem za odkazy. idem si popozerat vase navrhy.predstavu mame:2 detske,1 spalna so satnikom +ak sa zmesti mini wc,sprcha(na mini priestory sme zvyknuti,mali sme to v podnajme byte a je to fajn vec),obyvka, kuchyna+spajza,tech.miestnost.WC s kupelkou.1 wc pri vchode.Pozemok je uzky,takze musime sa zmestit do 11,5 m sirka a dlhy do 14m. rozmyslame aj do tvaru L kvoli juznej strane.sedlova jednoducha strecha.keby to tak viem skicnut.pekny vecer.
Odpovedať
Ahoj, tiež som minulý rok klikala a nevedela som si vybrať, nakoniec sme vybrali a budeme stavať Alfu 130 od Wrandersu (Dom na mieru), je to tento na priloženej fotke. Možno Ťa inšpiruje, chcela som jednoduchý tvar a vo vnútri má všetko, čo potrebujeme, pritom rozmer je 10 x 13 cm, čo je vhodné aj na menší pozemok (neviem, či Tvojich 11,5 x 14 m je rozmer pozemku, alebo maximálne možné rozmery domu).
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahooj renta1909 zaujalo ma to co pises a rad by som videl realnu stavbu alebo vizualizaciu.dakujem
Odpovedať
skodka ma by zaujmalo co je to lacny bungalov? kolko mate rozpocet?
Odpovedať
ahoj mima1,vies,cim menej tym lepsie.budeme stavat svojpomocne a hlavne jednoduche riesenia.nic extra.nieco ako 4 izb.byt.+/-.tema do 1 ,5 miliona som objavila vseliake nazory.rozpocet zalezi od podorysu,strechy,materialov.takze hladame naozaj jednoduchost a lahkost stavania.L tvaar kvoli juznej strane.
Odpovedať
Ahoj Renata 1909,podorys zaujimavy,sme z okresu PD,alebo ak je moznost posli prosim aspon foto.dakujem vopred
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahoj- michaela som z PD a chystáme sa stavat RD bungalov. Sme fo fáze čakania na LV a hľadania katalogoveho projektu?????? a rozhodovania či montovany, alebo murovany. Mne sa pozdava od promiprojektu linear 324, ale každa rada nad zlato. Prosím upresni čo znamená ,,komplet"projekt. Je tam aj osadenie na pozemok, pripojky... Som absolutný laik a učim sa. Rada by som sa o tom porozprávala.Dík
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol upraveny adminom, lebo nespĺňal pravidlá fóra. Porušoval pravidlo "Fórum nie je pre firmy". ahoj natali Domcek som si pozerala je pekny moderny nadcasovy a pôdorysne celkom usporiadany a nenarocny. co sa tyka pripojok to je samozrejme trosku inac pokial mate pozemok ktory je urceny na yvstavu a v okoli sa nachadzaju verejne siete sucastou projektu je aj napojenie vasho domu na tieto siete pokial je to mozne. pokial mate naprikald pozemok na novej ulici tie sa vasinou robia aj s kompletnymi pripojkami sieti na hranicu pozemku. potom sa moze stat situacia ze v okoli zaidne siete nemate a vtedy je domcek rieseny sam pre seba teda musi byt vyriesena zumpa, septik, studna na vodu ale minimalne elektriak sa v okoli nachadzat musi. no a otazka si montovany a ci murovany to je uz na vas vciem vam povedat kopu vyhod aj jedneho domu aj druheho ale aj kopu negativ ci pre murovany alebo pre montovany je to zavisle hlavne od vasich vnutornych postojov a financii a od vasho pohladu na to, co by vam mal dom poskytnut.
Odpovedať
j_michaela Co hovorite na projekt od promiprojektu laguna 124.Chceli by sme nieco take podobne.vedeli by ste nieco take naprojektovat ale bez bocnej terasy.bol by to montovany dom.
Odpovedať
j_michaela, dik za názor na domček a uz mam zasa jasnejsie. Siete máme na hranici pozemku, je to nova ulica pre ibv. Potesim sa nejakemu kontaktu.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahoj skodka, dublin zdravi ;-). my sme pozerali take uzke bungalovy su v projekte hubicedvory.sk, my sme nad takym niecim rozmyslali, ale nakoniec ideme do poschodia. skuste pozriet, mozno sa inspirujete
Odpovedať
Profilova fotka
Daj si naprojektovať aj podla seba trochu, úpravy si porob priamo u projektanta, =-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Bungalov 333. Jednoduchá konštrukcia = rýchla výstavba = možnosť svojpomocnej výstavby = náklady pod kontrolou. Link nepripájam, nakoľko by to bolo asi proti pravidlám fóra. Pripojím ale obrázky.
Odpovedať
Profilova fotka
@janfasanga tak tohle povazuji za opravdu vydareny bungalov...mysli se na ulozne prostory,.. opravdu dobre!
Odpovedať
333 je fajn.rozhodli sme sa pre Euroline 961 a svojpomoc zatial zvladame....len skoda ze prsiava viac ako sme chceli
Odpovedať
@skodka zaujimalo by ma preco ste dali prednost bungalovu od euroline961 pred bungalovom 333. =-) =-) =-) zdaju sa mi velmi podobne a cenovo vychadza B333 ovela lacnejsie. :-)
Odpovedať
Ahoj,rozmer 11,25 bol rozhodujuci ( mame uzky a dlhy pozemok ) a svetove strany nam nedovolovali otocit B 333 = tento by bol idealny.presne splna,co sme chceli.uplne zbytocne by bolo riesit nieco s architektom na mieru. ked sme chceli lacny na vystavbu,tak sme na B 961 zmenili strechu na "A" takze sme si dali iba prerobit statiku,krov.
Odpovedať
@pancake , kolko je to to ovela lacnejsie? uzitkova plocha je skoro rovnaka mozno su mensie izby ale je tu zase oddeleny satnik aj technicka miestnost...strecha je konštrukcne rovnaka...obvodoveho muriva a priecok je tak isto...v nasom pripade ideme robit jednoduchu A strechu co samoska ovplyvni jej cenu smerom dole...niekto stavia mensi barak a mozno tym ze plati majstrov ho vyjde barak viac ako ked si my staviame svojpomocne a vacsinu prac si vystacime s rodinou a priatelmi...ako za komancov ;-) B333 nie pre orientaciu a sirku pozemku ako som uz napisala...
Odpovedať
@skodka 75 000eur je B333 a 98 300eur je bungalov B961. nie je to velky rozdiel? ja som laik, ale musim sa drzat tychto cien aby som priblizne vedela kolko ma stavba vyde. :-(
Odpovedať
ahoj skodka, my ideme stavat Stilo1 od Apex Architekt, na kluc od 'neronomovanej' firmy vyjde cca 2 200 000 a svojpomocne dufam, tak do 1500 000... Ale je iba trojizbovy... tak neviem ci nechcete vacsi...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@rybicka takze myslis ze svojpomocne sa da usetrit viac ako 500 000sk?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?