Zdravím nevie niekto poradiť, mám tv magio a neustále mi zamrza obraz, neustále musím vypnúť a zapnúť tv aby aplikácia magio znovu naskocila, už som niekoľkokrát aplikáciu magio odinštaloval a nainštaloval a restartoval tv a nepomohlo to. Volal som na podporu Telekom a tam mi tvrdia že signál a rýchlosť je v poriadku že vraj chyba bude v tv ale to sa mi moc nezdá tv má tri roky a takto sa to správa posledné dva mesiace, iné aplikácie idú bezchybne napríklad netflix ide v pohode.
Neviem, nemám magio. Ale ak to šlo pred tými dvoma mesiacmi v poriadku čo sa v tej dobe zmenilo? Predpokladám že aktualizácia na vovšiu verziu. Takže ako prvé by som sa zameral na to. Odinštalácia, v nastaveniach zakázať automatické aktualizácie. To robím ako prvé na všetkých zariadeniach, mágio nie je aplikácia z banky netreba ju aktualizovať ak funguje, sú potom iba problémy a spomaľuje zariadenie. Následne stiahnúť staršiu verziu, tá ktorá nerobila problémy. Na gugleplaj nebude, treba ju hľadať inde.
https://apkpure.net/magio-go/com.tele...
Nainštalovať. Počas inštalácie povoliť prístup z iných zdrojov.
A malo by to fungovať. Poprípade odinštalovať ak náhodou máte v TV, lebo aj takí pacienti sa nájdu antivírusový program, rôzne čističe pamäte, softvér čo nepoužívate atď...