Tncs

študujem elektrotechniku v škole sme si o rozdeleni sieti tncs hovorili len na schemach ale ako realne to ma fungovat nie,čo vam poviem školstvo, zabudol som sa na to spytat profesora ale zaujimalo ma troška podrobnejšie to rozdelenie že ako sa to rozdeluje či sa to rozdeluje už pri hodinach alebo sa to može rozdelit až v rozvadzači a tak, keby len niekto mal čas to napisat bol by som rad dakujem
Odpovedať
stačí ked bude bod rozdelenia PEN v domovom rozvádzači,ak budeš všetko napájať len odtiaľ stačí tak 4 žilový kábel, ak ale budeš niečo napájať blízo EM vtedy už tam pokiaľ sa dostaneš až k tomuto zatiaľ študuj podľa osnov základy
Odpovedať
Profilova fotka
@efrozk0 bod rozdelenia v sieti TN-C-S moze byt bud na mieste elektromeroveho rozvadzaca alebo na mieste rozvadzaca pri vstupe do objektu. Ak chces viac, kup si knihu alebo pozri forum svetelektro.cz. Bibliu pre lenivych ti tu nikto tvorit nebude.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@efrozk0 bod rozdelenia v sieti TN-C-S moze byt b…
@mgx ved jasne len ma to zaujimalo svetelektro som nepoznal dakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od efrozk0:

študujem elektrotechniku v škole sme si o rozdele…
@efrozk0 Si v prvom ročníku, kde sa matematika učí len do desať a Ty sa už teraz pýtaš na princíp Pythagorovej vety. Aj keď Ti to teraz i niekto vysvetlí, nepochopíš to. (Nehnevaj sa, myslím to v dobrom.)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@efrozk0 Si v prvom ročníku, kde sa matematika u…
@petersd pochopí laicky, norma TNS, je len pre vyššiu bezpečnosť , ak sa ešte učí deskryptíva v prvom ročníku na strednej vypadlo len pre to asi 12 , aj ked to el nijako nepotrebuje, je to dobré len pre logické myslenie, to sa môže naučiť šach
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@efrozk0 Si v prvom ročníku, kde sa matematika u…
@petersd buduci rok z toho maturujem tak si myslim že by som to pochopil,len ma to zaujimalo to je všetko
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?