Presun plynomeru

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Ahojte, riešil uz niekto presun plynomeru? Bývame v dome 7 rokov, potrebovali by sme ho posunúť cca o 1,5 - 2m. Na koho sa obrátiť? Staci plynár alebo to musí byť SPP? Dakujem
Odpovedať
1
2
Dobre debata vedie k niecomu o com uz viem cize to uzavriem 🙂 . Je uz oslovena firma, ktora sa tomu venuje a pojdem touto cestou. Usetrim si svoj cas a starosti s riesenim spekulacii ako sa vyhnut plateniu 🙂
Odpovedať
@hado aký je rozdiel medzi skrtenim"aliancnym plynarom" a obyčajným plynarom..ak je to plast je to brkacka,si stoplovanim komplikovanejšie..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch

Odpoveď na príspevok od daralbajda:

@corel66 napíš plynárom , že žiadaš presun plynom…
@daralbajda Ahoj Akou formou ich mam poziadat o presun na hranicu pozemku na ich naklady? poslat im list alebo vyuzit e Form? mam stary dom, kde v skutku je ta pripojka v stene domu a nieje v moc dobrej kondicii. hodiny tam nie su cize iby vyvod. a pre buduce moznosti by som ju chcel mat n hranici pozemku keby nahodou.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ikaudko:

@daralbajda Ahoj Akou formou ich mam poziadat o p…
@ikaudko Premiestniť prípojku na jejich náklady? Zabudni.... A s cenovkou za ten presun pod 2000€ sa nedostaneš.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@ikaudko Premiestniť prípojku na jejich náklady?…
@frantisekca ja ju v podstate ani nechcem presunut ale iba skratit. niekde ide neviem kade a potrebujem ju dac prec z domu. potrubie sa rozpada. teda co je viditelne. a zavadzia to tam. potrebujem upravita neviem kde kopat.
Odpovedať

@frantisekca ja ju v podstate ani nechcem presunu…
@ikaudko Vlastníkom tej prípojky si ty. Teda všetko ohľadom nej je v tvojej réžii. Skrátenie, či teda jej premiestnenie, zrušenie je taktiež na tvoje náklady. Firma (iba s oprávnením od SPP) spracuje projekt, postup, nasleduje schvaľovací proces u SPP a až potom sa môže pristúpiť k zmene.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@ikaudko Vlastníkom tej prípojky si ty. Teda vše…
@frantisekca dovolim si nesuhlasit. po hodiny to patri spp-d a nie mne.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

@daralbajda Ahoj Akou formou ich mam poziadat o p…
@ikaudko Ja som to absolvoval, dokonca už viackrát (občas kontrolujem za investora prerábky rôznych objektov) a môžem ťa ubezpečiť, že všetky náklady budeš znášať ty. Je to rovnaké, ako s vodomerom a elektromerom. Ak chceš tip na ušetrenie veľa peňazí, tak v každom okrese má SPP zazmluvnenú firmu na tieto práce. Choď priamo za nimi, vysvetli im, čo potrebuješ, ukáž im fotodokumentáciu, nachystaj si výkop, vulkanizačnú pásku a jemný piesok (šaštín) a je dosť možné, že to, čo by ťa stálo 2-3t €, zvládnete za 500€..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od stowasser:

@ikaudko Ja som to absolvoval, dokonca už viackrá…
@stowasser vdaka. skusim tak. a ked vies poradit a mas skusenosti. ako mam postupovat. ci iba ist za nimi a vyziadat si od nich vsetko. od projektu az po vykonanie.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od stowasser:

@ikaudko Ja som to absolvoval, dokonca už viackrá…
@stowasser vdaka. skusim tak. a ked vies poradit a mas skusenosti. ako mam postupovat. ci iba ist za nimi a vyziadat si od nich vsetko. od projektu az po vykonanie.
Odpovedať

@stowasser vdaka. skusim tak. a ked vies poradit …
@ikaudko Išiel by som rovno za nimi aj s fotkami, či informáciami, o koľko to chceš posunúť, či je to všetko ns tvojom pozemku, či chceš ponechať regulátor tlaku. Trochu mám obavu, či sa do toho neoficiálne pustia, ak im povieš, že si proaktívne vyzval distribučku, nech to urobia na svoje náklady oni..
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?